Obnoviť stránku

Suitsuit obal na oblečenie veľ. S Mango Cream

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Suitsuit obal na oblečenie veľ. S Mango Cream

Ak sa aspoň raz za čas vydáte na cesty, určite poznáte tie starostí s balením. Základom pre správne zabalenie kufra je zvoliť správny systém, ktorý ušetrí miesto v kufri, a tiež zaistí, že na nič nezabudnete. Pastelovo žltý cestovateľský obal na oblečenie Suitsuit z kolekcie Fabolous Fifties urobí radosť nielen vášnivým cestovateľom. Ide o praktický obal na oblečenie, vďaka ktorému sa organizovane zbalíte a vyhnete sa zbytočným stratám malých kúskov oblečenia. Cestovný obal Suitsuit s veľkosťou S – pre malé kusy oblečenia spoľahlivo uskladní vaše ponožky a iné spodnú bielizeň.

Výhody obalu na oblečenie Suitsuit

  • Praktický obal na oblečenie, vďaka ktorému sa organizovane zbalíte
  • Zabraňuje zbytočným stratám menších kusov oblečenia
  • Uzatvárateľnosť na zips
  • Moderné vyhotovene v pastelovo žltej farbe
  • Veľkosť S
  • Možné prať v práčke, avšak nesušiť v sušičke

Koniec stratenému oblečeniu vďaka cestovateľskému obalu Suitsuit

Pri balení na cesty si väčšinou všetky veci nádherne usporiadate, avšak keď sa z ciest vraciate, môže sa stať, že vo vašom kufri nastane obrovský chaos a vy potom ani netušíte, prečo máte zrazu nepárny počet ponožiek. Tomu sa však môžete vyvarovať pomocou obalu na oblečenie Suitsuit. Vďaka tomuto praktickému obalu na oblečenie si ho úhľadne zabalíte do kufra a vyhnete sa tak zbytočnému chaosu a následnej strate niektorých kusov oblečenia. Pre maximálnu efektivitu pri balení je dobré využiť aj ostatné organizéry Suitsuit Perfect Packing system – napríklad cestovné obaly Suitsuit s veľkosťou M, či s veľkosťou L.

Praktický obal na oblečenie na cesty

Cestovateľský obal sa dodáva v pastelovo žltej farbe. Ide o veľkosť S, ktorá dosahuje rozmery 23 × 18 × 8 cm. Vrchný materiál je vyrobený z 272D nylonu a pre vnútorný materiál bol použitý kvalitný 210D polyester. Samozrejmosťou je uzatvárateľnosť obalu na zips. Údržba praktického obalu na oblečenie je tiež jednoduchá, obal Suitsuit môžete totiž pokojne vyprať v práčke pri 30 °C, avšak nie je vhodné sušiť ho v sušičke.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 96 g

Hlavné vlastnosti

Typ Na oblečenie a bielizeň
Farba Žltá

Rozmery

Výška 18 cm
Hĺbka 8 cm
Šírka 23 cm
Kód:  SPTbd0387
Produktové číslo:  8718546625008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18