Obnoviť stránku

Strida 5.0 čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Strida 5.0 čierna

Bicykle Strida vás na prvý pohľad zaujmú svojím neobvyklým dizajnom, ktorý sa výrazne odlišuje od klasických bicyklov. Skladací rám v tvare A zaručuje ľahkú prenosnosť, praktickosť a vysoký jazdný komfort. Aj vďaka týmto vlastnostiam sa radí medzi špičku v kategórii skladacích bicyklov. Tieto jedinečné bicykle sú dielom britského inžiniera a dizajnéra Marka Sandersa, ktorý už v roku 1984 navrhol prvý prototyp bicykla Strida. O necelé dva roky neskôr boli už bicykle v predaji. Od tej doby značka Strida získava veľa odborných cien a predovšetkým spokojných zákazníkov.

Unikátny bicykel

Model 5.0 je základným modelom so 16" plášťami, ktoré sú obuté na vypletených ráfikoch. Kevlarový remeň je bezúdržbový a nie je potrebné ho ošetrovať olejom - nikdy sa tak neumažete. Remeň má garantovanú životnosť až 60000 km. Navyše je model Strida 5.0 vybavený kotúčovými brzdami, ktoré sa starajú o vašu bezpečnosť. Hmotnosť bicykla je 10 kg.

Kľúčové vlastnosti

  • Singlespeed
  • Kotúčové brzdy
  • Kevlarový remeň
  • Bezúdržbovosť
  • Jedinečné vyhotovenie
  • Blatníky

Bicykle sú určené predovšetkým pre zákazníkov preferujúcich kombinovanú dopravu. Medzi hlavné výhody patrí úplná bezúdržbovosť, čomu napomáha kevlarový remeň a letmo zavesené kolesá. K špičke sa radí aj unikátny skladací mechanizmus, s ktorým zvládnete bicykel zložiť alebo rozložiť do 5 sekúnd bez nutnosti použitia akéhokoľvek náradia.
Parametre a špecifikácia:
Rám:
7000 séria alluminium
Plášte:
16"
Nosnosť:
100 kg
Výška jazdca:
145 - 193 cm

Parametre a špecifikácia

Typ bicykla

Pohon Klasický bicykel
Špecializácia Cestovný
Typ bicykla Skladací

Vlastnosti

Odpruženie bicykla Bez odpruženia

Farba

Farba Čierna
Kód:  SPT670
Produktové číslo:  47101142

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01