Obnoviť stránku

Stiga Set Solara – 2 rakety, 3 loptičky,1 sieťka

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Stiga Set Solara – 2 rakety, 3 loptičky,1 sieťka

Ak hľadáte tú správnu voľbu pre vašu rekreačnú hru stolného tenisu, tak práve súprava Stiga Solara je vám ušitá na mieru. Súprava pozostáva z dvoch rakiet a troch loptičiek. Správna súprava sa nezaobíde tiež bez modrej sieťky s príslušenstvom na uchytenie na samotný stôl. Táto súprava je vhodná najmä pre začiatočníkov, rekreačných hráčov a deti. Samotná raketa je potiahnutá 1,5 mm silným poťahom a drevo sa skladá z piatich vrstiev. Vďaka tomuto zostaveniu je raketa vhodná ako na vonkajšiu, tak na vnútornú hru. 

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava dvoch rakiet, troch loptičiek a sieťky
  • Maximálna kontrola hry
  • Vhodná pre všetkých hráčov

Parametre a špecifikácie:

Rýchlosť:
30

Spin:
20

Kontrola:
100

STIGA

Švédska značka Stiga je už viac ako 70 rokov svetovým lídrom vo výrobe vybavenia pre stolný tenis. Produkty Stiga patria medzi obľúbené náčinie hráčov svetovej špičky. Stiga je výhradným dodávateľom reprezentačných tímov Švédska, Číny, Singapuru a Hong Kongu a mnohých ďalších.

Kód:  SPTsc661
Produktové číslo:  7318681879017

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11