Obnoviť stránku

Stiga Rocket

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Stiga Rocket

Uprednostňujete viac kontroly nad loptičkou v rýchlej hre? Potom je tu práve pre vás dvojhviezdičková raketa s anatomicky tvarovanou rukoväťou, ktorá je určená predovšetkým pre rekreačných a pokročilejších hráčov. Technológia ACS použitá pri výrobe zaručuje najlepšiu možnú kombináciu hracích vlastností. Pošlite s citom a gráciou loptičku mimo dosahu súpera a staňte sa s raketou Stiga Rocket víťazom. Navyše vybavenie Stiga je certifikované medzinárodnou federáciou stolného tenisu ITTF, môžete ho tak používať na oficiálnych registrovaných súťažiach.

Kľúčové vlastnosti

  • Dvojhviezdičková raketa pre rekreačných a pokročilejších hráčov
  • Pre viac kontroly v rýchlej hre
  • Anatomicky tvarovaná rukoväť
  • Poťah S2: 2 mm
  • Rýchlosť 50
  • Spin 35
  • Kontrola 84
  • Vyrobená z dreva: 5 vrstiev
  • Certifikácia ITTF

Vďaka výrobnej technológii k víťazstvu

ACS technológia obstaráva výrobu huby, mikroskopické vzduchové kapsule s tenkými stenami vytvárajú vzdušnejší povrch a prispievajú tak predovšetkým k vysokej elastickosti a pružnosti. Pri údere sa potom povrch prezentuje tými najvyššími rotáciami, rýchlosťou a silou.

STIGA

Švédska značka Stiga je už viac ako 70 rokov svetovým lídrom vo výrobe vybavenia pre stolný tenis. Produkty Stiga patria medzi obľúbené náčinie hráčov svetovej špičky. Stiga je výhradným dodávateľom reprezentačných tímov Švédska, Číny, Singapuru a Hong Kongu a mnohých ďalších.

 

Parametre a špecifikácia

Úroveň

Úroveň 2 stars

Tvar držadla

Tvar držadla Anatomické (AN)

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g
Kód:  SPTsc652
Produktové číslo:  7318681621012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03