Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Stiga Perform Set – 2 rakety a 3 loptičky

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Stiga Perform Set – 2 rakety a 3 loptičky

Ak hľadáte tú správnu voľbu pre vašu rekreačnú hru stolného tenisu, tak práve súprava Stiga Perform je vám ušitá na mieru. Súprava pozostáva z dvoch rakiet a troch loptičiek (2 oranžové a 1 biela). Táto súprava je vhodná najmä pre úplných začiatočníkov alebo rekreačných hráčov. Rakety sú prispôsobené tak, aby hráč mal maximálnu kontrolu nad hrou. Rýchlosť a spin je v teda tejto súprave až na druhom mieste.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava dvoch rakiet a troch loptičiek
  • Maximálna kontrola hry
  • Vhodná pre úplných začiatočníkov

Parametre a špecifikácie:

Rýchlosť:
30

Spin:
20

Kontrola:
100

STIGA

Švédska značka Stiga je už viac ako 70 rokov svetovým lídrom vo výrobe vybavenia pre stolný tenis. Produkty Stiga patria medzi obľúbené náčinie hráčov svetovej špičky. Stiga je výhradným dodávateľom reprezentačných tímov Švédska, Číny, Singapuru a Hong Kongu a mnohých ďalších.

Kód:  SPTsc660
Produktové číslo:  7318681888019

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13