Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Stiga Champ Clip

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -6 %
15,90 € 16,90 €

Stiga Champ Clip

Sieťka na stolný tenis značky Stiga je ideálnou pomôckou pre vašu rekreačnú hru stolného tenisu. Vďaka svojej jednoduchej inštalácii je sieť v priebehu niekoľkých sekúnd pripravená na hru. Je vyrobená z modrej nylonovej sieťoviny, takže je dokonale viditeľná. Upínanie na stôl sa realizuje pomocou klipových úchytov, čo podporuje pevné ukotvenie a vy sa tak budete môcť venovať iba hre. Klipové uchytenie tiež umožňuje variabilné napnutie siete.

Kľúčové vlastnosti

  • Klipové uchytenie
  • Jednoduchá inštalácia
  • Modrá nylonová sieťovina
  • Zaručene nespadne

Značka Stiga je už viac ako 70 rokov svetovým lídrom vo výrobe vybavenia pre stolný tenis. Stolní tenisti zo Švédska, Číny, Singapuru a Hong Kongu si nedokážu predstaviť, že by ich partnerom pre hru bola iná značka, než Stiga.

STIGA

Švédska značka Stiga je už viac ako 70 rokov svetovým lídrom vo výrobe vybavenia pre stolný tenis. Produkty Stiga patria medzi obľúbené náčinie hráčov svetovej špičky. Stiga je výhradným dodávateľom reprezentačných tímov Švédska, Číny, Singapuru a Hong Kongu a mnohých ďalších.

 

Parametre a špecifikácia

Farba sieťky

Farba sieťky Čierna

Šport

Športová aktivita Stolný tenis
Kód:  SPTsc665
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7318686365003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16