Obnoviť stránku

Step by Step Príšerka MILA

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Step by Step Príšerka MILA

Detské batohy a tašky Step by Step majú nápad a štýl. Nosiť ich bude pre vaše deti hračka, majú tak nápaditý dizajn, že očaria každého. Vysoká kvalita spracovania.
Detský batoh Step by Step Príšerka MILA na voľný čas bude krásnym a praktickým doplnkom pre vaše deti. Zubatá príšerka je vhodná na hračky aj desiatu. Farebné vyhotovenie je vtipné. Hlavné vrecko je uzatvárateľné na zips. Čalúnené ramenné popruhy majú nastaviteľnú dĺžku. Taška je z pevného vodoodolného (impregnovaného) materiálu, takže vám na hračky ani desiatujú nenaprší.
Parametre a špecifikácie:
Hmotnosť:
205 g
Veľkosť:
19 × 14 × 25 cm (vnútorné rozmery)
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Fialová

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 14 cm
Šírka 19 cm
Výška 25 cm
Hmotnosť 205 g
Kód:  GR424d
Produktové číslo:  4047443128171

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07