Obnoviť stránku

Starfishing – Stalker 4S

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Starfishing – Stalker 4S

Pre všetkých nadšencov rybárčenia, ktorí si bezpochyby zaslúžia kvalitný odpočinok, ponúkame celoročný spací vak Stalker 4S od značky Starfishing, ktorý vás udrží v teple aj v tom najchladnejšom a najsychravějšom počasí. Uchváti vás svojím vysokokvalitným spracovaním a skvelými termoizolačnými schopnosťami. 

Kľúčové vlastnosti

  • Celoročný
  • Plne priedušný a nepremokavý
  • Vnútorná vložka „polar fleece“
  • Náplň z dutého vlákna
  • Hlavová časť vybavená vankúšikom
  • Vhodný do extrémnych teplôt
  • Pripevňovací popruh

V teple a pohodlí

Spací vak je vyplnený 100 % dutým vláknom a vyrobený z kvalitného materiálu nylon 210D, a tak sa skvele hodí aj do extrémneho počasia. Bez problémov odolá teplotám aj pod -20 °C. Vnútornú vložku tvorí kvalitný „polar fleece“, ktorý je mimoriadne pohodlný a dokonale hrejivý. Navyše hlavová časť spacieho vaku je vybavená vankúšikom pre vaše maximálne pohodlie.

Vždy na svojom mieste

Veľkou prednosťou je pripevňovací popruh, vďaka ktorému bude spací vak vždy na svojom mieste a už nikdy nebude skĺzavať z ležadla. Vrecko na mobilný telefón a príslušenstvo vám určite tiež urobí veľkú radosť. Veríme, že si tento spací vak natoľko obľúbite, že sa stane neoddeliteľnou súčasťou pri vašich potulkách prírodou.

Parametre a špecifikácia

Teplotné rozsahy

Kód:  JVR056349
Produktové číslo:  8594179340088
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07