Obnoviť stránku

Starbaits Bite Alarm & Receiver 4+1

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Starbaits Bite Alarm & Receiver 4+1

Rybársky hlásič záberu je skvelé zariadenie, ocení ho každý moderní rybár. Pokiaľ sa vlasec pohne, hlásič vás obratom upozorní, a tým zaručí, že vám žiadna ryba neodpláva. Starbaits Bite Alarm & Receiver 4+1 využijete v momente, keď nemáte možnosť sa plne sústrediť na rybárčenie. Prichytáva sa na rybársku vidličku alebo na stojan. Hlásič je opatrený tiež nočným osvetlením so senzorom. Hlásič záberu Starbaits ponúka možnosť nastaviť si plynulú reguláciu hlasitosti. Hlásič bol ďalej vybavený záchytnými chráničmi, ktoré pohodlne ochránia prút pred vypadnutím. Sada obsahuje tiež prijímač, ktorý možno umiestniť v ľubovoľnej vzdialenosti od prúta, a tak vám pomôže okamžite reagovať na záber.

Zaujímavé prednosti hlásiča Starbaits Bite Alarm & Receiver 4+1

  • Sada signalizátorov Starbaits sa ozve pri každom zábere
  • Množstvo hlásičov v škatuli: 4 ks
  • Množstvo prijímačov: 1 ks
  • Nočné osvetlenie na upozornenie na záber v tme
  • Možnosť regulácie hlasitosti
  • Konektor na pripojenie swingeru

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nočné osvetlenie, Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Možnosť spárovania s príposluchom

Súprava

Počet hlásičov 4 ks
Počet prijímačov 1 ks
Kód:  RYB021188
Produktové číslo:  3297830636692

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11