Obnoviť stránku

Sprinter - Viacúčelová sieť, 3 metre

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
63,90 €

Sprinter - Viacúčelová sieť, 3 metre

Či už plánujete trénovať rôzne druhy športov alebo hrať len pre zábavu s rodinou či priateľmi, viacúčelová sieť Sprinter s dĺžkou 3 metre vyniká svojimi možnosťami flexibilného využitia. Či už pôjde o amatérsky tenis, bedminton či dokonca volejbal s deťmi, veľa zábavy s ňou prežijete ako v záhrade, tak aj v hale. Dá sa teda využiť aj pre školské alebo klubové športy. Svoju vysokú stabilitu získava vďaka pevnej, oceľovej konštrukcii a navyše sa ľahko skladá, teda, pripravená je na hru o pár minút. Všetko potrebné na jej postavenie nájdete v balení, a to vrátane metra, ktorý sa bude hodiť na nastavenie výšky siete presne podľa typu športu. Viacúčelová sieť Sprinter je zabalená v obale s popruhom, takže si ju môžete vziať kamkoľvek so sebou. Sieť Sprinter je tak praktickým doplnkom pre všetkých športovcov.



Kľúčové vlastnosti viacúčelovej siete Sprinter, 3 m

  • Univerzálna sieť vhodná, napr. na tenis, bedminton a ďalšie športy
  • Praktické možnosti nastavenia ľubovoľnej výšky v rozmedzí 1,07 – 1,55 m
  • Pevná, oceľová konštrukcia pre maximálnu stabilitu
  • Veľmi ľahko skladacia aj rozkladacia
  • Obal s popruhom pre komfortné nosenie
  • Modro-čierne vyhotovenie

Široká škála využitia

Svojou flexibilitou 3-metrová sieť Sprinter ponúka takmer neobmedzené možnosti využitia vo voľnom čase. Vďaka možnosti nastavenia jej výšky v rozmedzí 1,07 – 1,55 m nebude bedminton, tenis a ďalšie skupinové športy už žiadny problém. Navyše je súčasťou balenia aj meter, takže si budete môcť nastaviť výšku siete Sprinter presne podľa typu športu, na ktorý budete mať práve náladu.

Pevná a stabilná

Sieť Sprinter, 3 m je tvorená veľmi pevnou konštrukciou, ktorá zaisťuje neochvejnú stabilitu pre rôzne druhy športov. Kým plastové kolíky a laná využijete na precízne napnutie siete, vďaka kovovým upevňovacím kolíkom dosiahnete maximálnu stabilitu konštrukcie. Hoci tá je oceľová, sieť Sprinter úplne ľahko zložíte aj rozložíte, všetko potrebné nájdete v balení. Viacúčelová sieť je v priebehu chvíle pripravená na hru.

Komfortné nosenie viacúčelovej siete Sprinter, 3 m

Vďaka jej voľne stojacej konštrukcii, môžete sieť Sprinter postaviť prakticky kdekoľvek či už v hale alebo v záhrade. V zloženom stave je uchovaná v obale s popruhom, budete si ju tak môcť pohodlne odniesť kamkoľvek bude potrebné. Ide o veľmi praktický doplnok pre všetkých športovcov či milovníkov hier a zábavy.


Súčasťou balenia siete Sprinter, 3 m je:

  • Oceľová konštrukcia siete
  • Sieť
  • Kovové upevňovacie kolíky pre maximálnu stabilitu konštrukcie
  • Laná a plastové kolíky pre možnosť maximálneho napnutia siete
  • Meter pre ideálne nastavenie výšky siete
  • Obal s popruhom pre jednoduchý prenos
  • Návod na zostavenie


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 3 m

Šport

Športová aktivita Tenis, Bedminton
Kód:  SPTspr01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594189800053

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18