Obnoviť stránku

Spokey Narva – Elektronický terč

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Spokey Narva – Elektronický terč

Hráte radi šípky a chcete usporiadať turnaj v šípkach? Práve to vám umožní elektronický terč Spokey Narva, ktorý zaistí príjemne strávený čas v spoločnosti priateľov až pre 16 hráčov. A nebojte sa, s priemerom hracej plochy 34,5 cm sa trafí každý.

Terč so štyrmi prehlednými LED displeji ponúka 27 základných hier a až 243 ďalších kombinácií. Zahrať si môžete napr. 301 – 1001, under, clock 1, clock 2, best ten, kiler, high score, over, halve it, soccer, count up, count down, 9 lives, scram cricket, biliard 9 ball, random shoot, cut-throat cricket, follow the leader, free...

Súčasťou terča je aj 6 šípok s náhradnými koncovkami vrátane úchytov. Napájanie je zabezpečené buď tromi AA batériami alebo klasickým sieťovým adaptérom. Samozrejmosťou je certifikácia CE a ROHS.

Hlavné prednosti

  • Zábava až pre 16 hráčov
  • 6 šípok s náhradnými hrotmi
  • 4 prehľadné LED displeje a 27 základných hier
  • Napájanie batériami alebo zo siete
 
Kód:  SPT7217
Produktové číslo:  5907640848557
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02