Obnoviť stránku

Spokey EKO Simply malá 39 × 15 × 27 cm, hnedá

5 1 hodnotení
9,40 €

Spokey EKO Simply malá 39 × 15 × 27 cm, hnedá

Na výrobu jednej termotašky boli použité až 4 plastové fľaše. Perfektný spoločník letných výletov? Ekologická termotaška Spokey EKO SIMPLY sa perfektne hodí na pláž, rodinné výlety, pikniky a všade tam, kde si plánujete so sebou zobrať veľa nenahraditeľných vecí. Umožňuje prenášať obsah s celkovou hmotnosťou až 10 kg. Stavte na pohodlie. Termotaška z ekologických materiálov Spokey EKO SIMPLY je veľmi ľahká, praktická, a zároveň umožnuje prenášať veľké množstvo vecí. Silné a odolné ramenné popruhy umožňujú prenášať až 10 kg! Model EKO SIMPLY má veľké vnútorné vrecko uzatvárateľné zipsom s objemom približne 8 l. Zvonku sa nachádza menšie vrecko. Môžete do neho uložiť potrebné drobnosti, ktoré chcete mať ihneď po ruke, ako je telefón, peňaženka alebo kľúče. Termo taška EKO SIMPLY je vyrobená z recyklovateľného polyestru (RPET) a vystužená penou PE, čo zaisťuje vynikajúcu kvalitu a trvanlivosť. Vnútorná hliníková vrstva udržuje chlad a sviežosť ovocia, vody a desiaty, a zároveň pomáha udržiavať poriadok vnútri tašky. EKO SIMPLY bola navrhnutá tak, aby pojala veľké množstvo vecí, a zároveň bola praktickou taškou, ktorú si môžete vziať kamkoľvek so sebou.

Kľúčové vlastnosti termotašky Spokey EKO Simply malá 39 × 15 × 27 cm, hnedá

  • Izolačná vrstva zabraňuje zahriatiu vnútorného obsahu tašky
  • Má dve vrecká
  • Hlavnú komoru na zips a bočné dodatočné vrecko na suchý zips, ktoré uľahčuje prístup k cenným veciam
  • Je súčasťou nášho radu EKO
  • Termotaška vyrobená z ekologických materiálov!

Termotaška vyrobená z recyklovateľného plastu

Po celom svete sa produkuje veľké množstvo plastov, ktoré znečisťujú naše životné prostredie. Odhaduje sa, že do roku 2050, v prepočte na hmotnosť, bude v oceánoch viac plastov ako rýb. Plast je materiál, ktorý sa v prírode rozkladá viac ako 500 rokov. Ide o globálny problém, ktorý spoločnými silami môžeme ovplyvniť. Prvým krokom k záchrane našej planéty musí byť zmena nášho prístupu, našich návykov…. a recyklácia! Spokey sa pripája k misii ochrany životného prostredia, a preto na výrobu línie EKO využíva recyklovateľné materiály. Na výrobu 1 termotašky Spokey EKO SIMPLY boli použité 4 plastové fľaše. Tašky EKO SIMPLY sa navyše vyznačujú jedinečným vzhľadom prispôsobeným súčasným trendom. Originálny kvetinový motív priťahuje pozornosť a pomáha vyjadriť vašu individualitu! Táto štýlová a vkusná termotaška sa stane vašim obľúbeným módnym doplnkom. Dobre vyniká na tráve a v piesku!

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 39 cm
Výška 27 cm
Hĺbka 15 cm

Veľkosť

Hmotnosť 0,22 kg
Objem 12 l

Vlastnosti

Spôsob nosenia Na ramene, V ruke
Kód:  SPTspo518
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  K929509
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01