Obnoviť stránku

Spokey Cayman Junior modrá

Spokey Cayman Junior modrá

Sú vaše deti pripravené na dovolenke objavovať podmorský svet? Doprajte im tento jedinečný zážitok vďaka súprave okuliarov a šnorchlu Spokey Cayman Junior. Pekné modré vyhotovenie s výrazne oranžovou špičkou, určenou predovšetkým na zamedzenie vliatia vody do šnorchlu zhora, uvidíte aj z pláže a budete tak o vašich ratolestiach mať neustály prehľad.

Kľúčové vlastnosti sady Spokey Cayman Junior

  • Trojvrstvové, jednodielne tvrdené sklo okuliarov
  • Šnorchel so zabudovaným ventilom a zámkom
  • Mäkké PVC spoľahlivo priliehajúce k hlave
  • Nastaviteľný remienok a jednoduché použitie
  • Ideálna sada okuliarov a šnorchlu pre rekreačné potápanie
  • Menšie rozmery pre deti

Sada Spokey Cayman Junior je kvalitná a odolná

Detská sada na šnorchlovanie Spokey Cayman Junior je vyrobená z kvalitných materiálov. Sklo okuliarov je tvrdené. Zosilnený modrý rámček je z pevného PVC a celý je zaliate v mäkkej gume TPR, pohodlne priliehajúcej k hlave. Pomocou nastaviteľného gumového remienka ľahko prispôsobíte veľkosť okuliarov vášmu dieťaťu a šnorchel jednoducho pripnete pomocou rotačného úchytu. V dolnej časti šnorchlu sa nachádza ventil na vypustenie vzduchu von a zámok zamedzí opätovnému vlievaniu vody. Naviac je vršok šnorchla opatrený koncovkou proti vlnám a zatekaním vody zhora.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Modrá

Určenie

Určenie Deti

Určenie

Určenie Deti
Kód:  SPTkn1875
Produktové číslo:  5907640836202
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06