Obnoviť stránku

Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni

Patríte medzi tých, ktorí nemajú radi vodu v ušiach alebo vám v nich voda spôsobuje dokonca zdravotné komplikácie? Rozhodne sa plávaniu nemusíte vzdávať, stačí sa vybaviť šikovnými plaveckými štupľami do uší. Sú vyrobené z veľmi mäkkého, ergonomicky tvarovaného silikónu, takže sa vám budú ľahko zavádzať aj vyťahovať. Ich nosenie je príjemné a tým, že vás v ušiach nebude trápiť voda, zážitok z plávania sa ešte umocní.

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálna veľkosť sa ľahko prispôsobí
  • Dokonalá ochrana pred vniknutím vody
  • Súčasťou je praktická škatuľka na uskladnenie štupľov

Overená kvalita

Značka Speedo vznikla už pred viac ako sto rokmi a po celú dobu sa zameriava práve na plavcov a potreby pre nich. Neusína na vavrínoch a neustále vyvíja a aplikuje nové technológie, vďaka čomu vybavenie tejto značky nájdete aj u vrcholových športovcov. Svoje rokmi nadobudnuté skúsenosti využíva pri výrobe kvalitných pomôcok, ktoré vám pri plávaní skvele poslúžia. Je to aj prípad týchto štupľov do uší, ktoré sú materiálovo vyrobené z TPR. Aj táto drobnosť v podobe štupľov vám môže pomôcť posunúť hranicu vášho plávania na novú úroveň. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Ženy, Muži

Určenie

Určenie Ženy, Muži
Kód:  SPT6691
Produktové číslo:  5051746549013

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09