Obnoviť stránku

Spalding NBA player ball Kevin Durant

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Spalding NBA player ball Kevin Durant

Nechajte sa vtiahnuť do hry a buďte ako vaša obľúbená hviezda NBA. Spalding vytvoril špeciálnu edíciu najlepších basketbalistov sveta a umožnil tak všetkým fanúšikom zahodiť jednotvárne basketbalové lopty a dať najavo, kto je ich star. Neopozeraný dizajn sa dopĺňa s fotkou a podpisom, z druhej strany logom Spalding a číslom v tíme. S týmto jedinečným loptou bude padať jeden kôš za druhým. 

Čo dostanem?

  • Originálne basketbalová lopta s najlepšími hráčmi v NBA
  • Kvalitné a veľmi dobre spracovaný loptu s rokmi overenou tradíciou
  • Odlíšite sa od ostatných a dáte najavo svoj názor
  • Budú vám ho závidieť aj najväčší esá vašej party
  • Dve rozdielne veľkosti pre juniorov i dospelých

Kto na lopte je?

Kevin Durant je americký basketbalista hrajúci v NBA za tím Golden State Warriors. Od začiatku bolo jasné, že ho jeho veľký talent dostane medzi najlepšie basketbalistu sveta. V sezóne 2009 - 2010 sa stal najlepším strelcom NBA a so svojím tímom sa dostal do playoff. Tiež bol zvolený do All-Star tímu NBA. V ďalších rokoch získal mnoho titulov, za všetky hovorí titul MVP alebo dve zlaté medaily, z MS v basketbale mužov 2010 az letnej olympiády v roku 2012.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť lopty

Veľkosť lopty 5

Materiál

Materiál Guma

Určenie

Určenie Indoor
Kód:  SPTms0303
Produktové číslo:  4051309519232

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11