Obnoviť stránku

SP Connect Multiactivity Bundle iPhone XR

4,5 2 hodnotení

SP Connect Multiactivity Bundle iPhone XR

So sadou držiakov Multiactivity Bundle od SP Connect spoľahlivo zafixujete svoj iPhone XR, aby bol v bezpečí a zároveň vám na očiach, či už budete jazdiť na bicykli, motorke, v aute alebo rovno športovať. Od teraz budete môcť jednoducho sledovať mapy, prepínať playlisty pesničiek alebo ľahko ovládať akúkoľvek aplikáciu či robiť záznam pri športe. Vybraná sada disponuje priedušným pásom na ruku, dvoma krytmi na mobil a dvoma držiakmi Universal Mount a Vent Mount. Telefón tak môžete zaistiť vo ventilácii v aute, na riadidlách bicykla alebo motocykla alebo k iným rámom s priemerom 20 – 33 mm.Výhodou je tiež ich schopnosť tlmenia vibrácií.

Kľúčové vlastnosti držiaka SP Connect Multiactivity Bundle iPhone XR

  • Set obsahuje dva držiaky na iPhone XR, dva bezpečné kryty a neoprénový pás na pažu
  • Ochranný vodoodolný kryt a odolný zadný kryt na telefón
  • Neoprénový pás na ruku s reflexnými prvkami na zaistenie telefónu pri športe
  • Možnosť otáčania o 360° na maximálne prispôsobenie pozorovacieho uhla
  • Držiaky v sete Multiactivity Bundle zvyšujú bezpečie telefónu vďaka tlmeniu vibrácií
  • Držiaky od SP Connect sú vyrobené z alumínia pre letecký priemysel

Multifunkčné využitie držiakov SP Connect

Výhodou tejto sady Multiactivity Bundle iPhone XR od SP Connect je tiež zadný a veľmi odolný kryt na mobil SP Phone Case s klipom na pripevnenie. Vďaka tomu veľmi ľahko pripevníte mobil do držiaka. Váš iPhone tak bude chránený pred nečistotami či poškriabaním a prípadnými nárazmi. Ochranu telefónu a jeho využitie aj v nepriaznivom počasí potom zabezpečí priehľadný flexibilný obal SP Weather Cover na prednú stranu telefónu. Držiaky umožňujú 360° rotáciu na maximálne prispôsobenie pozorovacieho uhla. Navyše sú kompatibilné s ďalšími zariadeniami SP Connect, GoPro a SP Gadgets.

Športové aktivity s príslušenstvom SP Connect

Okrem praktických držiakov SP Connect si teraz môžete užiť na maximum akúkoľvek športovú aktivitu, a to vďaka elastickej neoprénovej páske Running Band na pažu. Pás je veľmi ľahký a je vybavený bezpečnostnými reflexnými prvkami. Pás je nastaviteľný (22 – 36 cm) a navyše ukrýva malé vrecko na kľúče či peniaze.


Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple
Model zariadenia iPhone XR

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Kov

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Vodoodolné, Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá, Prichytenie na riadidlá, Priehľadná predná strana

Farba a motív

Barva Priehľadná
Kód:  OGCPa8
Produktové číslo:  53814

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19