Obnoviť stránku

Sonik SKX Alarm Single

67,33 €

Sonik SKX Alarm Single

Rybársky hlásič záberu je šikovná vychytávka, majú ho v obľube moderní rybári. Pohyb vlasca aktivuje hlásič, ktorý vás na pohyb upozorní a garantuje, že si ukoristíte každú rybu. Sonik SKX Alarm Single vám pomôže vo chvíli, keď sa budete chcieť na chvíľu sústrediť na ostatné činnosti. Môžete ho pripevniť k rybárskej vidličke či stojanu. Hlásič má aj nočné osvetlenie so senzorom. Rybársky hlásič Sonik je vybavený plynulým ovládaním hlasitosti. Hlásič bol doplnený záchytnými chráničmi, chrániacimi prút pred vypadnutím.

Najdôležitejšie prednosti hlásiča záberu Sonik SKX Alarm Single

  • Hlásič Sonik vám dá vedieť o každom zábere vlasca
  • Počet hlásičov v škatuli: 1 ks
  • Nočné osvetlenie pre nočných rybárov
  • Možnosť úpravy hlasitosti
  • Konektor, ktorý vám pomôže pripojiť swinger

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nočné osvetlenie, Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Integrované záchytné uši, Možnosť spárovania s príposluchom
Farba diódy Viacfarebná

Súprava

Počet hlásičov 1 ks
Kód:  RYB800276
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5055279519239

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14