Obnoviť stránku

Sonik Gizmo Alarm Single Green

71,90 €

Sonik Gizmo Alarm Single Green

Rybársky hlásič záberu je skvelá pomôcka, majú ho v obľube moderní rybári. Hlásič sa ozve vždy, keď sa pohne vlasec a garantuje veľa ulovených rýb. Sonik Gizmo Alarm Single Green využijete vo chvíli, keď sa potrebujete na chvíľu vzdialiť od prúta. Upevnený bude na rybárskom stojane či vidličke. Priaznivcov nočného rybárčenia poteší nočné osvetlenie so senzorom. Rybársky hlásič záberu Sonik disponuje plynulou reguláciou hlasitosti. Hlásič disponuje takisto aj záchytnými chráničmi, ktoré zaistia ochranu prúta pred jeho vypadnutím.

Významné vlastnosti hlásiča záberu Sonik Gizmo Alarm Single Green

  • Hlásič Sonik sa ozve pri každom zábere
  • Množstvo hlásičov v škatuli: 1 ks
  • Nočné osvetlenie pre nočných rybárov
  • Možnosť regulácie hlasitosti
  • Konektor slúžiaci na pripojenie swingeru

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nočné osvetlenie, Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Integrované záchytné uši, Možnosť spárovania s príposluchom
Farba diódy Zelená

Súprava

Počet hlásičov 1 ks
Kód:  RYB800277
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5055279519833

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04