Obnoviť stránku

Sonik Gizmo 4 + 1 Alarm + Bivvy Lamp

392,29 €

Sonik Gizmo 4 + 1 Alarm + Bivvy Lamp

Rybársky hlásič záberu je praktická pomôcka, majú ho v obľube moderní rybári. Hlásič vám dá vedieť zakaždým, keď sa vlasec pohne a garantuje, že už vám žiadna ryba neunikne. Sonik Gizmo 4 + 1 Alarm + Bivvy Lamp využijete v momente, keď sa potrebujete na chvíľu vzdialiť od prúta. Upevnený bude na rybárskom stojane či vidličke. Rybársky hlásič záberu Sonik disponuje plynulou reguláciou hlasitosti. Hlásič bol doplnený záchytnými chráničmi, chrániacimi prút pred vypadnutím. Sada obsahuje tiež prijímač, vyhovujúci aj pri vzdialenejšom umiestnení od prúta a umožňuje ihneď reagovať na záber.

Rozhodujúce prednosti hlásiča záberu Sonik Gizmo 4 + 1 Alarm + Bivvy Lamp

  • Sada signalizátorov Sonik na okamžité upozornenie na záber
  • Počet hlásičov v balení: 4 ks
  • Množstvo prijímačov: 1 ks
  • Možnosť regulácie hlasitosti
  • Konektor, ktorým pripojíte swinger

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Integrované záchytné uši, Možnosť spárovania s príposluchom
Farba diódy Červená, Zelená, Modrá, Žltá

Súprava

Počet hlásičov 4 ks
Počet prijímačov 1 ks
Kód:  RYB800191
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5055279518188

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06