Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Sona Panther florbalová hokejka 95 cm, 28154

22,28 €

Sona Panther florbalová hokejka 95 cm, 28154

Sona florbalová hokejka vylepší každý herný výkon. Voľba optimálnej dĺžky palice je nevyhnutná na dosiahnutie správnej techniky a jednoduchšieho ovládania. Pri správnom postavení florbalky na špičku čepele kolmo k podlahe zistíte, že koniec rukoväti by mal byť na úrovni pupku hráča. Táto florbalka pre deti má dĺžku 95 cm. Pravá hokejka na florbal Sona má čepeľ stočenú na ľavú stranu. To bude vyhovovať hráčom s pravým držaním, ktorí preferujú mať pravú ruku nižšie. Na dosiahnutie maximálneho výkonu s florbalkou je dôležité zvoliť správny flex (tvrdosť) shaftu. Ten je špecificky určený podľa telesných proporcií hráča, jeho vyspelosti, techniky aj preferencií herných pozícií. Florbalová palica Sona zodpovedá tvrdosti 30, ktorá je preferovaná začiatočníkmi, rekreačnými hráčmi, ženami alebo juniormi. Oživuje ju čierna a žltá farba.

Florbalová hokejka Sona Panther florbalová hokejka 95 cm, 28154 ...
Florbalová hokejka Sona Panther florbalová hokejka 95 cm, 28154 ...

Zásadné prednosti florbalovej hokejky Sona Panther florbalová hokejka 95 cm, 28154

  • Florbalová hokejka Sona pomôže dosiahnuť skvelé výsledky
  • Dĺžka tejto detskej florbalky zodpovedá 95 cm
  • Má čepeľ zahnutú na ľavú stranu
  • Tvrdosť palice je 30
  • Materiálom shaftu je kompozit
  • Príjemná okrúhla rukoväť
  • Hokejku na florbal Sona dotvára čierna a žltá farba

Florbalka Sona vás oslní svojím dokonalým vyhotovením

Hmotnosť, pevnosť a pružnosť hrajú pri florbalke významnú úlohu. Preto výrobca na výrobu shaftu vybral kompozit. Kompozitný materiál vyniká nízkou hmotnosťou a vysokou pevnosťou, ktorú si florbalová hokejka udrží počas celej svojej životnosti. Detská florbalová hokejka Sona má okrúhly tvar rukoväti, ktorý je najvyhľadávanejším typom. Každý sa s ním rýchlo zžije.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre deti
Typ produktu Hokejka

Dĺžka palice

Dĺžka palice 95 cm

Orientácia

Orientácia Pravá

Materiál

Materiál Kompozit

Tvrdosť

Tvrdosť palice 30

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Čierna, Žltá
Kód:  SPTrssmix159
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  28154

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06