Obnoviť stránku

SoFlow Lou 3.0

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SoFlow Lou 3.0

Užívajte si jazdu na čerstvom vzduchu bez potrebnej námahy s týmto elektro longboardom SoFlow Lou 3.0, ktorý ponúka budúcemu používateľovi rýchlosť úctyhodných 35 km/h. Ak vám však vyhovuje rýchlosť nižšia, môžete si ju jednoducho zmeniť pomocou prehľadnej aplikácie značky SoFlow. Elektro longboard je vyrobený z kvalitného karbónového vlákna, takže ho môžete využívať aj pri jazde na mokrom povrchu alebo priamo za dažďa. Maximálny dojazd 28 km a kompaktné rozmery s nízkou hmotnosťou spoločne zaisťujú, že sa elektro longboard SoFlow hodí na jazdu po meste a v situáciách, kedy si napríklad chcete skočiť pre niečo dobré do obchodu alebo navštíviť vášho najlepšieho kamaráta.

Kľúčové vlastnosti SoFlow Lou 3.0

  • Elektro longboard do mesta
  • Maximálna rýchlosť 35 km/h
  • Maximálny dojazd 28 km
  • Nosnosť až 100 kg
  • Vyrobený z karbónového vlákna
  • Odolný proti vode
  • Dva výkonné motory elektro longboardu SoFlow
  • Perfektne schovaná batéria
  • Možno používať aj ako normálny longboard
  • Veľmi nízka hmotnosť a hlučnosť
  • Pasívne chladenie motorov priamo za jazdy
  • Nastavenie rýchlosti cez aplikáciu výrobcu SoFlow

Skryté vymoženosti

Vďaka prepracovanej konštrukcii s múdro schovanou batériou vyzerá SoFlow Lou 3.0 navonok ako bežný longboard. Po vybití jeho batérie ho možno tak dokonca aj používať, čo oceníte pre zlepšenie vašej osobnej kondičky. V neposlednom rade vás potom na elektro longboarde prekvapia aj dva tiché motory s veľkým výkonom, ktoré disponujú pasívnym chladením priamo za jazdy.

Elektro longboard s kvalitným zázemím

Výrobca SoFlow si vďaka skvelej vízii, ktorá predstavuje ekologickejší a lacnejší spôsob dopravy, získava na celosvetovom trhu stále viac a viac fanúšikov. Dôkazom ich precízne práce je aj tento elektro longboard SoFlow Lou 3.0, ktorý disponuje integrovanou batériou s dlhou výdržou. Tú bez problému nabijete cez priloženú nabíjačku za necelé 3 hodiny, a môžete si tak s vaším elektro longboardom SoFlow po zvyšok dňa užívať jazdenie po meste či po cyklotrasách v prírode.

 

Parametre a špecifikácia

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 120 kg

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 35 km/h

Výkon

Výkon 1 800 W

Hmotnosť

Hmotnosť 6,8 kg

Počet motorov

Počet motorov 1

Diaľkové ovládanie

Ovládanie rýchlosti Diaľkové ovládanie

Dĺžka

Dĺžka 70 cm
Kód:  SPTbd0877
Produktové číslo:  SPTbd0877
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11