Obnoviť stránku

SKLZ Solo Assist, nahrávací asistent

Príslušenstvo k tovaru

SKLZ Solo Assist, nahrávací asistent

SKLZ Solo Assist je veľmi praktickou tréningovou pomôckou pre basketbalových hráčov, ktorá umožňuje simulovanie chytenia a streľby lopty. S použitím pomôcky možno loptu chytiť v pohybe, pripraviť sa do správnej pozície pred kôš a následne strieľať. Nahrávací asistent SKLZ Solo Assist je skvelým spôsobom tréningu postavenia nôh pri prihrávke na kôš. Pomôcka je konštruovaná na vnútorné i vonkajšie použitie a spoľahlivo funguje na akomkoľvek povrchu. SKLZ Solo Assist je ideálnym tréningovým doplnkom na individuálny i skupinový tréning.

Kľúčové vlastnosti nahrávacieho asistenta SKLZ Solo Assist

  • Tréningová pomôcka pre basketbalových hráčov
  • Solo Assist umožňuje simulovanie chytenia a streľby lopty
  • Ideálny na tréning postavenia nôh pri prihrávke na kôš
  • Pomôcka konštruovaná na vonkajšie i vnútorné použitie
  • SKLZ Solo Assist funguje na akomkoľvek type povrchu
  • Vysokoodolná konštrukcia nahrávacieho asistenta SKLZ Solo Assist
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Nahrávací asistent SKLZ Solo Assist s odolnou konštrukciou

Nahrávací asistent SKLZ Solo Assist vyniká svojou vysokoodolnou konštrukciou, ktorá zaručí jej dlhú životnosť aj pri intenzívnom používaní. Táto tréningová pomôcka je navrhnutá tak, aby manipulácia s ňou bola čo najjednoduchšia. Možno ju ľahko zložiť a pohodlne prenášať aj prevážať na tréningy. SKLZ Solo Assist je vynikajúcou pomôckou pre všetkých basketbalových trénerov a hráčov, vďaka ktorej je trénované chytenie lopty v pohybe a ideálna pozícia nôh na streľbu.


Kód:  SPTsklz0019
Produktové číslo:  849102023056

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06