Obnoviť stránku

SKLZ Goalshot, tréningová sieť 7,32 m × 2,44 m

Príslušenstvo k tovaru

SKLZ Goalshot, tréningová sieť 7,32 m × 2,44 m

SKLZ Goalshot je veľmi inovatívna tréningová pomôcka pre všetkých futbalových trénerov. Tréningová sieť rozvíja vizuálne zameranie na zóny, kde je až štvornásobne vyššia pravdepodobnosť strelenia gólu. Hráči tak majú možnosť trénovať s maximálnym počtom opakovaní a predovšetkým s okamžitou spätnou väzbou. Tréningová sieť zvyšuje počet úspešných striel tak, že sa hráč vizuálne sústredí na špecifické zóny a trénuje tak svalovú pamäť. Sieť SKLZ Goalshot je určená na štandardnú futbalovú bránku a jej montáž i demontáž je veľmi jednoduchá.

Kľúčové vlastnosti tréningovej siete SKLZ Goalshot 7,32 × 2,44 m

  • Tréningová sieť na nácvik gólov
  • Rozvíja vizuálne zameranie na štyri konkrétne zóny
  • Hráči trénujú svalovú pamäť
  • Umožňuje tréning s maximálnym počtom opakovaní
  • Okamžitá spätná väzba
  • Určená na štandardnú futbalovú bránku
  • Jednoduchá montáž i demontáž

Zvyšuje úspešnosť hráčov

Tréningová sieť SKLZ Goalshot bola vyvíjaná počas niekoľkých sezón. V priebehu nich boli navrhnuté 4 zóny, v ktorých boli zaznamenané najčastejšie góly zo špičkových futbalových líg. Zóny nútia hráčov k vizualizácii svojich striel ešte predtým ako na bránku vystrelia a takisto blokujú strely, ktoré sú naopak mimo zóny. Vďaka tomu pomáha zvyšovať šance na strelenie gólu. SKLZ Goalshot zvyšuje úspešnosť hráčov a predstavuje skutočne inovatívnu pomôcku pre futbalových trénerov i hráčov.

Rozmery:
7,32 × 2,44 m


Kód:  SPTsklz0105
Produktové číslo:  849102027863

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06