Obnoviť stránku

Sizeandsymmetry Creatine Creapure 500 g

5 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
25,90 €

Sizeandsymmetry Creatine Creapure 500 g

Creatine Creapure Sizeandsymmetre je kreatín monohydrát s certifikovanou čistotou zaručenou patentnými postupmi pri výrobe. Creapure má najvyššiu využiteľnosť a jeideálne vstrebateľný na ľudský organizmus. Creapure dosahuje maximálnu čistotu za účasti minima balastných látok, ktoré môžete nájsť v iných necertifikovaných kreatínoch. Výrobný postup zaručuje starostlivosť pri výbere použitých surovín, využití najnovších technológií na výrobu a následnú precíznu analýzu vzniknutého produktu. Creapure je prvotriedna, svetovo uznávaná značka kreatín monohydrátu.

Hlavné benefity:

  • Kreatín zvyšuje fyzickú výkonnosť pri po sebe idúcich krátkodobých intervaloch vysoko intenzívneho fyzického výkonu
  • Podporuje zvýšenie sily a fyzického výkonu
  • Pozitívne ovplyvňuje regeneráciu po športovom výkone

Odporúčané dávkovanie:
Verzia A: Užívajte 5 – 10 g Creapure Sizeandsymmetre denne počas 4 týždňov. Jednu dávku užite pol hodiny pred výkonom. Druhú dávku opäť suplementujte ihneď po výkone. Na lepšiu využiteľnosť kreatínu kombinujte s jednoduchými sacharidmi na zlepšenie vstrebania kreatínu (džús, dextróza, glukóza).

Verzia B: Užívajte 20 g Creapure Sizeandsymmetre po dobu jedného týždňa (po 5 g). Nasledujúce 3 týždne užívajte kreatín rovnako ako vo verzii A – teda 5 – 10 g denne. Pri tomto užívaní dôjde k rýchlejšiemu nasýteniu svalov kreatínom. Na lepšiu využiteľnosť kreatín kombinujte s jednoduchými sacharidmi. Tento postup napomáha vstrebaniu kreatínu.

Upozornenie:
Nie je určené pre deti, mladistvých do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu v teplote do 25 °C mimo priameho slnečného žiarenia. Po otvorení spotrebujte do 60 dní. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Nenahrádza pestrú stravu. Neobsahuje látky dopingového charakteru.

Zloženie

100% kreatín monohydrát Creapure®

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez éčok, Bez lepku, Vegan

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 8 °C
Teplota skladovania do 25 °C

Druh kreatínu

Kreatín Monohydrát, Creapure

Doba užitia

Doba užitia Celodenný

Príchuť

Príchuť Bez príchute

Alergény

Balenie

Hmotnosť 500 g
Kód:  SPTsas017
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4006665110043

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14