Obnoviť stránku

Sirocco T-1208/3-S PP – modrá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sirocco T-1208/3-S PP – modrá

Aj batožina môže spájať eleganciu s účelnosťou. Kufor Sirocco T-1208/3-S PP – modrá sa vám bude hodiť, kedykoľvek príde nutnosť alebo túžba cestovať. Veľkosť S je ideálna, ak zháňate kufor ako príručnú batožinu. Vnútorný objem 33 l sa hodí tak akurát pre tie najdôležitejšie cestovné propriety. Zmes hliníka a plastu, z ktorej je škrupina kufra, je tou správnou voľbou pre svoju zvýšenú odolnosť proti poškodeniu. Takže je parádny aj pre prenášanie krehkých vecí. Modrá farba kufra už len výborne dopĺňa jeho perfektný vzhľad. Nech už je cieľom vašej cesty čokoľvek, cestovný kufor Sirocco T-1208/3-S PP – modrá spoľahlivo ochráni všetky vaše veci a navyše ihneď každého nadchne svojou nevšednou vizážou a škálou praktických funkcií.

Vychytaný TSA zámok je dôležitý pre bezpečie uložených vecí

Kvôli zabezpečeniu všetkých letov sa stalo štandardom, že patrí medzi právomoci letiskového personálu nazerať do prepravovanej batožiny. Väčšinou nie je nutné batožinu otvárať, občas ale dôjde k preštipnutiu zámku pri dôkladnejšej kontrole. Certifikované TSA zámky ale možno otvoriť univerzálnym kľúčom. Do kufra sa nedostane nikto iný, než bezpečnostní agenti, nemusíte mať strach. Cestovný kufor Sirocco T-1208/3-S PP – modrá úplne jednoducho zamknete pomocou troch číselných kotúčov a môžete byť v kľude.

Najpodstatnejšie parametre cestovného kufra Sirocco T-1208/3-S PP – modrá

  • Kufor dostal celkom štyri kolieska, pre jeho posunutie ho tak nemusíte naklápať
  • Pripojené držadlo zjednoduší manipuláciu a uľaví chrbtici 
  • Krížové upínanie zabráni pohybu uložených vecí

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Hmotnosť

Hmotnosť 2,7 kg

Objem

Objem 33 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 55 cm
Šírka 39 cm
Dĺžka/hĺbka 19 cm

Veľkosť

Veľkosť kufra S

Výbava

Vybavenie Upínacie pásy
Kolieska Otočné
Počet koliesok 4
Zamykanie TSA zámok
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Horné

Materiál

Typ Škrupinový

Veľkosť

Veľkosť kufra S
Kód:  SPTrbgs08
Produktové číslo:  5021627309272

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12