Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sirocco T-1039/3-50 ABS strieborná

4,2 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sirocco T-1039/3-50 ABS strieborná

Cestovný kufor Sirocco T-1039/3-50 striebornej farby s odporúčanou nosnosťou 10kg je vďaka svojmu objemu 40l a menšej veľkosti vhodný pre krátke cestovanie. Veľkou prednosťou je, že túto veľkosť kufra "S" akceptuje väčšina leteckých spoločností ako kabínovú batožinu. Kufor vyniká elegantným dizajnom s motívom prúžkov, veľmi ľahkou konštrukciou a vnútorným priestorom, ktorý môžete rozdeliť pomocou textilnej prepážky. Zatvára sa na zips, pre väčšiu bezpečnosť možno oboch jazdcov zipsu zapojiť do kódového zámku. Kufor sa ľahko ovláda vďaka teleskopickej rukoväti a kvalitným otočným kolieskam, ktorá sa otáčajú o 360°.

Hlavné prednosti

  • odporúčaná nosnosť 10 kg
  • kabínová batožina
  • elegantný dizajn striebornej farby s prúžkami
  • ultra ľahká konštrukcia
  • zapínanie pomocou zipsov
  • TSA kódový zámok
  • teleskopická rukoväť
  • kvalitné kolieska otočné o 360°
  • vnútorné popruhy

Spoľahlivý pomocník na cestách

Pojazdný systém je umiestnený vo vnútri kufra pod textilnou podšívkou, je tak spoľahlivo chránený pred zničením pri preprave. Kufor je vybavený plastovým horným madlom, nechýbajú ani praktické vnútorné popruhy pre uchytenie uložených vecí. Je vyrobený z kvalitného materiálu ABS, ktorý je odolný voči všetkému poškodeniu. Hmotnosť kufra je 2,6 kg, jeho výška vrátane koliesok a horného madla je 55 cm. Kúpte si pre pohodlné cestovanie tento prvotriedny kufor značky Sirocco.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 2,6 kg

Veľkosť

Veľkosť kufra S

Výbava

Vybavenie Upínacie pásy
Kolieska Otočné
Počet koliesok 4
Zamykanie Číselný zámok
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Horné

Materiál

Typ Škrupinový

Veľkosť

Veľkosť kufra S
Kód:  SPT5027
Produktové číslo:  5021627301832

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11