Obnoviť stránku

Sigma PURE 1 ATS (bezdrôtová verzia)

4,5 48 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
28,90 €

Sigma PURE 1 ATS (bezdrôtová verzia)

Hľadáte perfektný počítač na bicykel, ktorý by bol dobre čitateľný a elegantný? Cyklocomputer Sigma Pure 1 zobrazuje súčasne tri merané údaje, ktoré zodpovedajú na otázky: Ako rýchlo? Ako ďaleko? Ako dlho? Celkové hodnoty potom zobrazíte stlačeniami tlačidla. Tlačidlo je navrhnuté anatomicky, má hmatateľné preliačenie, pre jednoduché použitie aj v prípade oblečených rukavíc, v chladnom počasí. Veľký displej uľahčuje čítanie, najmä užívateľom s horším zrakom. Elegancia počítača Pure 1 spočíva v jeho minimálnej hrúbke a maximálne veľkom displeji. Prenos údajov prebieha bezdrôtovo až na vzdialenosť 70 cm. S každým otočením kolesa vyšle bezdrôtový vysielač ATS signál do prijímača integrovaného v počítači.

Kľúčové vlastnosti

  • 5 funkcií
  • veľmi dobre čitateľný displej
  • vodeodolnosť IPX8
  • automatické spustenie a zastavenie
  • kódovaný bezdrôtový prenos

Prednosti

Ak vás počas jazdy zastihne nepriaznivé počasie, nemusíte sa báť. Počítač Sigma je vodeodolný, s krytím IPX8. Ak si chcete analyzovať dáta z jazdy, môžete využiť dokovaciu stanicu a softvér (nie je súčasťou balenia), čo vám umožní prezeranie dát v počítači. Držiak počítača bol špeciálne navrhnutý tak, aby zodpovedal tenkému profilu počítača Pure1. Počítač umiestnený v tomto držiaku vyzerá na riadidlách alebo predstavci veľmi elegantne a pôsobí, ako by bol súčasťou kolesa.

Funkcie:
Aktuálna rýchlosť
Denná trasa
Celkové kilometre
Doba jazdy
Celková doba jazdy

Rozmery:
45 mm × 29 mm × 11 mm

Jednoduchá montáž

Montáž aj demontáž zvládnete sami, bez použitia náradia. Počítač sa jednoducho pripevní na bicykel. Prvotné nastavenie veľkosti bicykla je veľmi jednoduché, vyberiete z preddefinovaných rozmerov kolesa 16 "až 29". Je možné aj ručné zadávanie veľkosti kolesa v milimetroch, pre vyššiu presnosť merania.

 

Parametre a špecifikácia

Hardvér a softvér

Prenos dát Bezdrôtový

Funkcie

Funkcie Autoštart/stop, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, 8, Aktuálny čas jazdy

Rozmery

Šírka 37 mm
Uhlopriečka displeja 2,05 " (52,07 mm)
Výška 56 mm
Hĺbka 15 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 26 g
Kód:  SPTif1089
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  03102

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03