Obnoviť stránku

Sigma MC 18.12 MOTO

2,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sigma MC 18.12 MOTO

Perfektný computer Sigma MC 10 je ideálnym doplnkom k vašej motorke. Je to všestranný počítač, ktorý okrem klasických funkcií môže merať tiež priemernú rýchlosť, maximálnu rýchlosť, zrýchlenie, zrýchlenie na diaľnici, brzdový koeficient a brzdnú dráhu. Všetky aktuálne hodnoty je možné ľahko a kedykoľvek prečítať na veľkom displeji. Ľahko sa ovláda len jedným tlačidlom. Zobrazuje funkcie rýchlosti, vzdialenosti a tiež funkcie času, ktoré pridávajú informačnú hodnotu k jazdám. Dokáže zmerať rýchlosť až do 399 km/h.

Kľúčové vlastnosti

  • k motorke
  • 13 funkcií
  • nastaviteľný kontrast
  • zmeria rýchlosť až 399 km/h
  • vodoodolný
  • archivácia dát pri výmene batérie
  • káblový prenos

Prednosti

Počítač je vodoodolný. Ak vás zastihne nepriazeň počasia, nemusíte sa o neho báť. Počítač pracuje nezávisle na vašej motorke, a preto nijako nenarušuje elektrický systém motocykla. Nízky stav batérie vám počítač sám signalizuje.

Funkcia motocykla:
Aktuálna rýchlosť do 399 km/h
Priemerná rýchlosť
Maximálna rýchlosť
Brzdný koeficient
Brzdný koeficient vm/s2 a brzdná dráha
Porovnanie aktuálnej a priemernej rýchlosti
Drag racing (1 míľa)
Meranie zrýchlenia na diaľnici (pružné zrýchlenie)
Prejdená vzdialenosť
Celková vzdialenosť

Funkcia času:
Hodiny
Doba jazdy
Celkový čas jazdy

Výber jazyka:
DE-GB-FR-SE-ES-NL-PL

Trénujte bezpečnosť

Môžete si sami vyskúšať a zmerať brzdnú dráhu motocykla za rôznych podmienok, za dažďa či na ľade a tiež na rôznom povrchu. Zistíte, aká je priamo pre vašu motorku dostatočná vzdialenosť pre bezpečnú jazdu.

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Autoštart/stop, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Max. rýchlosť, Max. rýchlosť, 8, Aktuálny čas jazdy

Rozmery

Šírka 49 mm
Uhlopriečka displeja 1,77 " (44,96 mm)
Výška 55 mm
Hĺbka 18 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 37 g
Kód:  SPTms2911
Produktové číslo:  01813

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04