Obnoviť stránku

Sigma Lightster USB + Nugget Flash

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sigma Lightster USB + Nugget Flash

Skvelá súprava predného a zadného svetla na bicykel od výrobcu Sigma. Predné Svetlo Sigma Lightster USB bolo navrhnuté na každodenné použitie v cestnej premávke. Vysoký stupeň bezpečnosti v kombinácii s ľahkým používaním a možnosťou napájania pomocou USB robí z tohto svetla nepostrádateľného pomocníka. Vysoko výkonná optika a CREE LED dióda produkujú svetlo vysokej intenzity až 32 LUX. Svetlo je vodotesné. Zadné svetlo pre bicykel SIGMA NUGGET FLASH využíva vysoko výkonnú LED diódu a napomáha vašej bezpečnosti. Pomocou Fresnelovej šošovky poskytuje viac ako 220° bočnej viditeľnosti. Toto výkonné svetlo je viditeľné na 400 metrov. Vďaka malým rozmerom sa dokonale hodí na všetky kolesá. Svetlá sa ľahko zapínajú aj v rukaviciach. Sú vodeodolné, a tak sa nezničia ani pri nepriazni počasia.

Kľúčové vlastnosti

  • Predné svetlo 1× CREE LED dióda, intenzita svetla 32 LUX
  • Zadné svetlo 1× LED dióda 0,5 W
  • Vodeodolné (predné svetlo)
  • Vodeodolnosť IPX4 (zadné svetlo)
  • 2 svetelné režimy predné svetlo a 3 režimy zadné svetlo
  • LED indikátor stavu batérie
  • Dobíjanie batérie pomocou microUSB

Výdrž

Predné svetlo:

Svietidlo má dobíjaciu lítium-iónovú batériu, ktorá sa dobíja pomocou microUSB kábla. Vďaka technológii tejto batérie sa svietidlo nevybíja, keď sa nepoužíva. Plné nabitie batérie trvá 3,5 hodiny. Stav batérie vám ukazuje LED dióda v tlačidle. V prípade, že kapacita batérie klesne pod 70 %, LED dióda sa rozsvieti na zeleno. Pri dosiahnutí 30 % kapacity batérie, LED dióda svieti na červeno.

Zadné svetlo:

Svietidlo má dobíjaciu lítium-iónovú batériu, ktorá sa dobíja pomocou microUSB kábla. Plné nabitie batérie trvá 2 hodiny. Stav batérie vám ukazuje LED kontrolka. V prípade, že kapacita batérie klesne pod 70 %, kontrolka svieti na bielo. Pri dosiahnutí 30 % kapacity batérie a pri nabíjaní, svieti na červeno.

Parametre:

Hmotnosť:

Predné svetlo: 90 g
Zadné svetlo: 24 g (vrátane držiaku)

Režimy osvetlenia a výdrž batérie:

Predné svetlo:

intenzita 32 LUX - výdrž 3 h
intenzita 15 LUX - výdrž 7 h

Zadné svetlo:

intenzívny režim - výdrž 3 h
štandardný režim - výdrž 7 h
blikanie - výdrž 8 h

Dosvit predného svetla:
35 m

Viditeľnosť:
400 m (zadné svetlo)

Univerzálne použitie

Predné svetlo:

Predné svetlo sa montuje bez nástrojov pomocou praktického držiaka na riadidlá bicykla. Držiak sa hodí na riadidlá s priemerom od 22 mm do 32 mm. Jednoducho môžete svetlo zložiť a vziať so sebou, aby vám ho neukradli.

Zadné svetlo:

Súčasťou balenia je silikónový držiak, vďaka ktorému svietidlo jednoducho a bez pomoci náradia, pripevníte ku kolesu. K dispozícii máte aj sponu na opasok alebo batoh, ktorá sa bude hodiť pri chôdzi, behu či turistike na lepšiu viditeľnosť a vyššiu bezpečnosť.

 
Kód:  SPTif1069
Produktové číslo:  4016224186402

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06