Obnoviť stránku

Sigma BC 7.16

4,8 15 hodnotení
17,90 €

Sigma BC 7.16

Hľadáte perfektný computer na bicykel, ktorý by bol dobre čitateľný a s jednoduchým ovládaním? Cyklocomputer Sigma BC 7.16 ponúka okrem základných cyklistických funkcií tiež zobrazenie celkovej doby jazdy a priemernú rýchlosť. Má veľký displej v športovom dizajne a je skvelým pomocníkom každého cyklistu. Displej je prehľadne usporiadaný a s veľkými číslicami. Text na displeji je zobrazovaný v celom znení a v siedmich svetových jazykoch. Displej je vertikálne orientovaný, s možnosťou umiestnenia na riaditká alebo predstavec.

Kľúčové vlastnosti

  • 7 funkcií
  • Štatistika až 100 hodín
  • Vodoodolnosť IPX8
  • Automatické spustenie a zastavenie
  • Káblový prenos

Prednosti

Ak vás počas jazdy zastihne nepriaznivé počasie, nemusíte sa báť. Computer Sigma je vodoodolný, s krytím IPX8. Počas jazdy sú skryté funkcie, ktoré ukazujú celkové kilometre a celkovú dobu jazdy. Tým sa zníži počet stlačení tlačidla pri hľadaní funkcie za jazdy. Keď zastavíte, tieto celkové hodnoty sa znovu objavia. Computer uchováva nielen celkové hodnoty, ale aj štatistiky o tréningoch za posledných 100 hodín jazdy. Ak si chcete analyzovať dáta z jazdy, môžete využiť dokovaciu stanicu a softvér (nie je súčasťou balenia), čo vám umožní prezeranie dát v počítači.

Funkcie:
Aktuálna rýchlosť
Priemerná rýchlosť
Denná trasa
Celkové kilometre
Doba jazdy
Celková doba jazdy
Hodiny
Vlastnosti

Výber jazyka:
DE, EN, FR, IT, ES, NL, PL

Rozmery:
50 mm × 38,5 mm × 10,2 mm

Montáž a servis

Montáž aj demontáž zvládnete sami bez použitia náradia. Computer sa jednoducho pripevní na bicykel. Prvotné nastavenie veľkosti kolesa je veľmi jednoduché, vyberiete z preddefinovaných rozmerov 16" až 29". Je možné aj ručné zadávanie veľkosti kolesa v milimetroch pre vyššiu presnosť merania. Prístroj je dodávaný s vypnutou funkciou servisného intervalu. Servisný interval reguluje servis, ktorý nastaví požadovaný počet kilometrov, kedy sa zobrazí na displeji upozornenie dať svoj bicykel na kontrolu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolná

Funkcie

Funkcie Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť

Výbava

Súčasť balenia Držiak

Hardvér a softvér

Prenos dát Káblový

Funkcie

Funkcie Autoštart/stop, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, 8, Aktuálny čas jazdy

Rozmery

Šírka 39 mm
Uhlopriečka displeja 1,65 " (41,91 mm)
Výška 50 mm
Hĺbka 13 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 21 g
Kód:  SPTms2927
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  07160

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13