Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sigma BC 16.16

4,8 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sigma BC 16.16

Hľadáte perfektný computer na bicykel, ktorý by bol ideálny pre aktívnu jazdu na bicykli? Cyklocomputer Sigma BC 16.16 ponúka okrem základných cyklistických funkcií aj funkciu ETA (odhadovaný čas príchodu), ktorá priebežne počíta koľko času a vzdialenosti zostáva do cieľa. Navyše každý prejdený kilometer sa prepočítava na úsporu paliva, a tak vidíte, koľko  paliva šetríte oproti jazde autom. Vďaka NFC čipu si môžete priamo prepojiť cyklocomputer k svojmu smartphonu s operačným systémom Android a s využitím bezplatnej aplikácie Sigma Link stiahnuť dáta o jazde. Computer má veľký displej v športovom dizajne a je skvelým pomocníkom každého vášnivého cyklistu.

Kľúčové vlastnosti

  • 14 funkcií (vrátane odhadovaného času príchodu)
  • osvetlenie
  • štatistika až 12 mesiacov
  • nastavenia pre dve kolesá
  • zachovanie dát aj pri výmene batérie
  • vodoodolnosť IPX8
  • automatické spustenie a zastavenie
  • káblový prenos

Prednosti

Ak vás počas jazdy zastihne nepriaznivé počasie, nemusíte sa báť. Computer Sigma je vodoodolný, s krytím IPX8. Computer uchováva nielen celkové hodnoty, ale aj štatistiky o tréningoch za posledných 12 mesiacov. Ak si chcete analyzovať dáta z jazdy, môžete využiť dokovaciu stanicu a softvér (nie je súčasťou balenia), čo vám umožní prezeranie dát v počítači. Máte viac ako jedno koleso? Do počítača môžu byť nastavené až 2 rôzne kolesá, s meraním jazdných dát pre každé koleso zvlášť. Porovnanie medzi aktuálnou a priemernou rýchlosťou prebieha neustále v priebehu jazdy. Porovnanie medzi týmito rýchlosťami je symbolizované šípkou smerujúcou nahor alebo nadol. Ak sa neobjaví žiadna šípka, tak je aktuálna rýchlosť takmer identická s priemernou rýchlosťou. Po piatich minútach nečinnosti počítač prejde do režimu spánku a po ďalších piatich minútach do úsporného režimu. To znižuje spotrebu energie a zaisťuje dlhšiu životnosť batérie. Keď integrovaný akcelerometer detekuje pohyb, počítač sa znova aktivuje a je pripravený na okamžité použitie.

Funkcia bicykla:
Aktuálna rýchlosť
Priemerná rýchlosť
Maximálna rýchlosť
Porovnanie medzi aktuálnou a priemernou rýchlosťou
Denná trasa
Spolu kilometre
Doba jazdy
Celková doba jazdy
Hodiny
Čas príchodu ETA-časovač (čas/vzdialenosť)
Úspora paliva
Celková úspora paliva
Teplota

Výber jazyka:
DE, EN, FR, IT, ES, NL, PL

Rozmery:
52 mm × 37,5 mm × 11,5 mm

Montáž a servis

Montáž i demontáž zvládnete sami bez použitia náradia. Computer sa jednoducho pripevní na bicykel. Prvotné nastavenie veľkosti bicykla je veľmi jednoduché, vyberiete z preddefinovaných rozmerov kolesa 16" až 29". Je možné aj ručné zadávanie veľkosti kolesa v milimetroch pre vyššiu presnosť merania. Prístroj je dodávaný s vypnutou funkciou servisného intervalu. Servisný interval môže nastaviť servis, ktorý nastaví požadovaný počet kilometrov, po ktorých sa zobrazí na displeji upozornenie, dať svoje koleso na kontrolu.

Parametre a špecifikácia

Hardvér a softvér

Prenos dát Káblový

Funkcie

Funkcie Teplomer, Autoštart/stop, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Max. rýchlosť, Max. rýchlosť, Tréningový denník, 8, Aktuálny čas jazdy

Rozmery

Šírka 38 mm
Uhlopriečka displeja 1,77 " (44,96 mm)
Výška 51 mm
Hĺbka 14 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 25 g
Kód:  SPTms2922
Produktové číslo:  01616

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18