Obnoviť stránku

Sigma BC 14.0 WR

Novinka
43,51 €

Sigma BC 14.0 WR

Pre všetkých milovníkov cyklistiky, ktorí majú radi prehľad o svojom výkone, je ideálny tachometer na bicykel SIGMA. Cyklocomputer funguje na drôtovom prenose dát. Všetky informácie vám sprostredkuje veľmi dobre čitateľný displej s uhlopriečkou 2". Podsvietenie displeja poskytne dobrú viditeľnosť nameraných údajov aj v nepriaznivých svetelných podmienkach. Na upevnenie cyklocomputera nie je potrebné nič dokupovať, súčasťou balenia je praktický držiak. Rozmery ponúkaného výrobku majú 60 × 44 × 13 mm (v × š × h).

Cyklocomputer Sigma BC 14.0 WR ...
Cyklocomputer Sigma BC 14.0 WR ...

Zásadné vlastnosti cyklocomputera Sigma BC 14.0 WR

  • Cyklocomputer SIGMA vám dodá prehľad o vašich výkonoch
  • Prenos dát prostredníctvom kábla
  • Uhlopriečka displeja je 2"
  • S podsvieteným LED displejom
  • Zaznamenáva informácie o aktuálnej, priemernej a maximálnej rýchlosti
  • Budete mať prehľad o prejdenej vzdialenosti
  • Na displeji sa zobrazuje nielen aktuálny čas jazdy, ale aj celkový
  • Sám sa zapína a vypína vďaka funkcii autostart/stop
  • Cyklocomputer SIGMA je vodoodolný a možno ho používať v každom počasí
  • Pevné a bezpečné prichytenie pomocou držiaka, ktorý je súčasťou balenia
  • Zobrazí aj aktuálnu teplotu
  • Cyklocomputer SIGMA meria 60 × 44 × 13 mm (v × š × h)
  • Farba tohto zariadenia je čierna

Cyklocomputer SIGMA ponúka užitočné funkcie

Tachometer na bicykel SIGMA ponúka aj praktické funkcie, ktoré si bude pochvaľovať každý cyklista. Prístroj sa automaticky zapne alebo vypne pri rozjazde či zastavení vďaka funkcii autostart/stop. Cyklopočítač zobrazuje aktuálnu, maximálnu a priemernú rýchlosť. Budete mať vždy prehľad, koľko je hodín, a to vďaka funkcii zobrazenia aktuálneho času. Na prístroji sa vám bude zobrazovať aktuálna teplota okolitého vzduchu. Ak vás bude zaujímať, koľko času ste aktuálne aj celkovo na bicykli strávili, zistíte to aj z jeho záznamov. Nechýbajú ani informácie o tom, aká je celková prejdená vzdialenosť. K jeho výhodám patrí vodoodolnosť, takže sa nemusíte obávať ani prudšieho lejaka.

Cyklocomputer Sigma BC 14.0 WR ...
Cyklocomputer Sigma BC 14.0 WR ...

Tachometer na bicykel SIGMA pomôže zlepšovať váš výkon

Cyklocomputer SIGMA je charakteristický aj nadštandardnými funkciami, ktoré vás budú motivovať k dosiahnutiu čo najlepších výkonov. Tréningový denník sa skvele hodí pre každého cyklistu, ktorý na bicykli pravidelne trénuje a chce zlepšovať svoju výkonnosť. Zabudovaný výškomer vám povie, akú výšku ste počas jazdy prekonali. Rovnako vám neunikne, aká je aktuálna nadmorská výška, v ktorej sa nachádzate.

Parametre a špecifikácia

Hardvér a softvér

Prenos dát Káblový

Funkcie

Funkcie Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, Max. rýchlosť, Max. rýchlosť, Tréningový denník, Hodiny, Nadmorská výška, Stúpanie, Porovnanie rýchlostí, Použitie pre dva bicykle, LED podsvietený displej, Barometrický výškomer

Snímače

Snímače v balení Rýchlosť

Výdrž batérie

Bežná výdrž batérie 8 765,81 h

Rozmery

Šírka 44 mm
Uhlopriečka displeja 2 " (50,8 mm)
Výška 60 mm
Hĺbka 13 mm

Farba puzdra

Farba puzdra Čierna
Kód:  SPTaaa2371
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  14210

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06