Obnoviť stránku

Sigma BC 12.0 WL STS/CAD

Novinka
50,10 €

Sigma BC 12.0 WL STS/CAD

Každý cyklista, ktorý má rád prehľad o najazdených kilometroch, sa nezaobíde bez tachometra na bicykel SIGMA. Ponúkaný cyklopočítač využíva možnosť bezdrôtového prenosu dát. Prednosťou je jeho ľahké inštalovanie, na rozdiel od drôtového typu vyvoláva estetickejší dojem, navyše odpadá starosť s pretrhnutím káblov. Všetky informácie uvidíte na veľmi dobre čitateľnom displeji s veľkosťou uhlopriečky 2". Cyklocomputer sa k bicyklu pripevní pomocou držiaka, ktorý nájdete v balení. Rozmery ponúkaného výrobku dosahujú 60 × 44 × 13 mm (v × š × h).

Cyklocomputer Sigma BC 12.0 WL STS/CAD ...
Cyklocomputer Sigma BC 12.0 WL STS/CAD ...

Hlavné vlastnosti cyklopočítača Sigma BC 12.0 WL STS/CAD

  • Cyklocomputer SIGMA patrí medzi užitočné pomôcky na bicykel
  • Bezdrôtový cyklocomputer bez nutnosti káblov
  • Displej s uhlopriečkou 2"
  • Eviduje aktuálnu, priemernú a maximálnu rýchlosť
  • Poskytne vám informácie o prejdenej vzdialenosti
  • Displej vás bude informovať o aktuálnom a tiež celkovom čase jazdy
  • Automaticky sa zapne, keď sa rozbehnete
  • Cyklocomputer SIGMA je vodoodolný a odolá aj poriadnemu lejaku
  • Pripevňuje sa pomocou držiaka, ktorý je súčasťou balenia
  • Meria aktuálnu teplotu
  • Sníma kadenciu, teda rýchlosť vášho šliapania
  • S funkciou výpočtu kalórií
  • Cyklocomputer SIGMA má rozmery 60 × 44 × 13 mm (v × š × h)
  • Farba prístroja je biela

Cyklocomputer SIGMA je vybavený praktickými funkciami

Tachometer na bicykel SIGMA prináša tiež užitočné funkcie, ktoré ocení každý cyklista. Automatické zapnutie alebo vypnutie prístroja zaobstaráva funkcia autostart/stop, a to pri rozjazde alebo dlhom státí. Okrem aktuálnej rýchlosti cyklopočítač eviduje aj vašu maximálnu a priemernú rýchlosť, ktorou ste išli. Na displeji sa vám taktiež budú zobrazovať hodiny s aktuálnym časom. Prostredníctvom teplomera budete vždy vedieť, aká je aktuálna teplota. Na konkrétny prehľad, koľko času na bicykli trávite, nechýba ukazovateľ celkového aj aktuálneho času jazdy. Samozrejmosťou je aj informácia týkajúca sa prejdenej vzdialenosti. Je vodoodolný a odolá aj prudšiemu lejaku.

Cyklocomputer Sigma BC 12.0 WL STS/CAD ...
Cyklocomputer Sigma BC 12.0 WL STS/CAD ...

Tachometer na bicykel SIGMA pomôže zlepšovať váš výkon

Cyklocomputer SIGMA zaujme tiež zaujímavými funkciami, ktoré vás namotivujú k tomu, aby ste dosahovali stále lepšie a lepšie výsledky. Tréningový denník je perfektný pre každého cyklistu, ktorý na bicykli jazdí pravidelne a túži si neustále zlepšovať svoju formu. Dokáže merať aj energetický výdaj a vy tak budete vedieť, koľko kalórií ste jazdou spálili. Cyklocomputer s kadenciou meria rýchlosť šliapania a tým monitoruje náročnosť jazdy. Funguje podobne ako otáčkomer v aute, pomocou zobrazeného údaja si volíte ideálny rýchlostný stupeň na prehadzovačke.

Parametre a špecifikácia

Hardvér a softvér

Prenos dát Bezdrôtový

Funkcie

Funkcie Meranie kadencie, Teplomer, Autoštart/stop, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, Max. rýchlosť, Max. rýchlosť, Tréningový denník, Hodiny, Porovnanie rýchlostí

Snímače

Snímače v balení Rýchlosť, Kadencia

Výdrž batérie

Bežná výdrž batérie 8 765,81 h

Rozmery

Šírka 44 mm
Uhlopriečka displeja 2 " (50,8 mm)
Výška 60 mm
Hĺbka 13 mm

Farba puzdra

Farba puzdra Biela
Kód:  SPTaaa2313
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  12212

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06