Obnoviť stránku

Shimano – Prút Canata CX Specimen 3,6m 3lbs

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Shimano – Prút Canata CX Specimen 3,6m 3lbs

Prepadli ste rybolovu a nedokážete si predstaviť, že by ste vynechali jeden víkend pri rybníku? Ak sa špecializujete na kaprov, je pre vás prút značky Shimano Catana CX Specimen ten pravý, ktorý hľadáte. Trojdielny prút ponúka neuveriteľnú zdolávaciu akciu, vďaka ktorej si ho zamilujete. Spojte príjemné s užitočným a užívajte si rybolov plnými dúškami.

Kľúčové vlastnosti

  • Žiaden strach počas nadhodu
  • Trojdielna konštrukcia
  • Vrhacia záťaž 3 libry zodpovedá 68 g pri ideálnej záťaži a 85 g pri maximálnej záťaži
  • Veľmi štíhly blank
  • Vhodný pre lov kaprov za akéhokoľvek počasia
  • Hmotnosť: 333 gramov

Do akýchkoľvek podmienok

Prút ponúka mimoriadne štíhle a elegantné telo blanku, ktoré je vyrobené z tých najlepších materiálov. Jedná sa o karbón XT-40 s prímesou Geofibre. Obľúbili si ho predovšetkým kaprári vo Veľkej Británii a to nielen vďaka perfektnej akcii, ale aj veľmi priaznivej cene. Prút z radu Catana CX Specimen bude perfektným spoločníkom pre lov kaprov v akýchkoľvek podmienkach. Navyše sa vďaka jeho vrhacej záťaži, ktorá je 3 libry, nemusíte báť akéhokoľvek nadhodu. Pokojne aj toho s rozbehom. Neváhajte a kúpte si prút, s ktorým bude lov nielen príjemný, ale aj úspešný. Prepravná dĺžka je 126 centimetrov a v rozloženom stave dosahuje prút 366 cm.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Kaprársky

Dĺžka

Celková dĺžka 3,6 m
Transportná dĺžka 1,26 m

Počet dielov

Počet dielov 3

Tvrdosť/záťaž

Akcia 3 lbs
Kód:  JVR038560
Produktové číslo:  022255167451

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02