Obnoviť stránku

Shimano Catana 3000 SFC

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Shimano Catana 3000 SFC

Červený rybársky navijak Shimano Catana 3000 SFC je vhodný na väčšinu techník rybolovu. Moderný navijak ponúkne rad nových systémov pre dosiahnutie lepších výkonov. Hladký chod prevodov je zaistený systémom Shimano Dyna Balance. S okamžitým zaseknutím ryby pomôže systém Super Stopper II.

Prevodový pomer 5,2 : 1 zaistí dostatočnú akcieschopnosť pri love väčšiny rýb. Veľkosť cievky je 30 a dostanete na ňu cca 220 metrov vlasca. Proti krúteniu vlasca je nasadený systém Power Roller. Súčasťou je aj náhradná grafitová cievka.

Hlavné prednosti

  • Dobrý pomer ceny a výkonu
  • Vhodný na väčšinu rybárskych techník
  • Model s prednou brzdou
  • Celý rad moderných systémov
  • Počet ložísk: 2 + 1
  • Veľkosť cievky 30 na cca 220 metrov vlasca

Revolučný systém Varispeed

Pre dosiahnutie precízneho a presného hodu je podmienkou kvalitné uloženie vlasca. Nový systém Varispeed je tvorený dvoma prevodmi a oscilačným kĺzavým plavákom. Pomocou špeciálneho počítačového programu od spoločnosti Shimano sú prevody oválneho a štvorcového tvaru. Výsledkom je presné uloženie vlasca a tým aj vyššia presnosť pri náhode.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Na plávanú

Typ brzdy

Typ brzdy Predná

Veľkosť cievky

Počet ložísk

Prevod

Prevod 5,2:1

Hmotnosť

Hmotnosť 265 g
Kód:  JVR042363
Produktové číslo:  022255179720
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16