Obnoviť stránku

Sensas Super Soft Pellets Spicy Crazy 6 mm 60 g

5 1 hodnotení
5,33 €

Sensas Super Soft Pellets Spicy Crazy 6 mm 60 g

Kŕmne pelety sú populárne lákadlá. Charakteristické sú valcovým tvarom, ktorý má v sebe dierku. Sensas Super Soft Pellets Spicy Crazy 6 mm 60 g sú znamenité nielen na zakrmovanie, ale aj ako návnada na ryby na háčik alebo na prestrčenie pod háčik. Vzhľadom k svojej stavbe zotrvá peleta na háčiku v závislosti od teploty vody aj viac než tri hodiny.

Pelety na ryby Sensas Super Soft Pellets Spicy Crazy 6 mm 60 g sú vďaka diametru 6 mm úspešné aj pri love menších rýb. Veľmi populárna príchuť Korenie nenechá ryby preplávať bez povšimnutia a môžete sa tak pripraviť na nemalé ryby. Hmotnosť balenia peliet na ryby je 60 g, a preto vám nebudú pelety vytvárať zbytočnú záťaž.

Dôležité vlastnosti kŕmnych peliet Sensas Super Soft Pellets Spicy Crazy 6 mm 60 g

  • Na kŕmenie aj ako návnada na háčik
  • Diameter: 6 mm
  • Príchuť: Korenie
  • Váha balenia kŕmnych peliet: 60 g

Parametre a špecifikácia

Priemer

Priemer 6 mm

Balenie

Hmotnost 60 g
Forma Mäkčená

Príchuť

Príchuť Korenie
Variant Spicy Crazy
Kód:  RYB021226
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3297830452902
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12