Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Sensas Mini Sticky Pellets Super Krill 700 g

5 1 hodnotení
6,41 €

Sensas Mini Sticky Pellets Super Krill 700 g

Pelety pre ryby sú obľúbenou nástrahou. Typické sú valcovým tvarom, ktorý má v sebe dierku. Sensas Mini Sticky Pellets Super Krill 700 g sú výborné nielen na zakrmovanie rýb, ale napríklad aj ako návnada na ryby na háčik alebo na prestrčenie pod háčik. Hlavne vďaka svojej štruktúre zotrvá peleta na ryby na háčiku v nadväznosti na teplotu vody aj pár hodín.

Pelety na ryby Sensas Mini Sticky Pellets Super Krill 700 g sú predovšetkým vďaka priemeru 2 mm účinné aj pri love menších rýb. Značne obľúbená príchuť Krill učaruje nejednej rybe a môžete sa tak pripraviť na nemalé úlovky. Váha balenia peliet je 700 g, tým pádom bude kŕmnych peliet dosť aj na niekoľko desiatok výprav.

Základné vlastnosti peliet na ryby Sensas Mini Sticky Pellets Super Krill 700 g

  • Na kŕmenie aj nastraženie na háčik
  • Diameter: 2 mm
  • Príchuť: Krill
  • Hmotnosť: 700 g

Parametre a špecifikácia

Priemer

Priemer 2 mm

Balenie

Hmotnost 700 g
Forma Tvrdá

Príchuť

Príchuť Krill
Variant Super Krill
Kód:  RYB021223
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3297830447847
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02