Obnoviť stránku

Sencor SLS 900WH

4,7 127 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Sencor SLS 900WH

Cestovná váha SLS 900WH je praktický pomocník na váženie predmetov do 50 kg.Už nebudete platiť príplatky za nadlimitnú hmotnosť batožiny pri cestovaní lietadlom.Ergonomický tvar umožňuje jednoduché váženie aj ťažkej batožiny a vďaka nízkej hmotnosti 95 g sa výborne hodí na cestovanie.Je vhodná tiež na váženie batožiny, poštových balíkov alebo ovocia a zeleniny vo vedrách pri zbere.
Na presnejšie váženie slúži funkcia Data Lock, ktorá zmrazí nameranú hmotnosť na 30 sekúnd.Ovládanie je veľmi jednouché a inteligentné, vykonáva sa jednoduchým tlačidlom.Ľahko na ňom vykonáte voľbu jednotiek a praktická je tiež indikácia slabej batérie a preťaženia.Pre šetrenie batérie sa displej automaticky vypne po 30 sekundách.Súčasťou dodávky je aj jedna CR 2032 lítiová batéria a vysoko odolný nylonový popruh s dlhou životnosťou.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna diagnostická (s funkciami)
Nosnosť 50 kg
Funkcie TARE
Presnosť merania 100 g

Materiál

Materiál dosky Kov

Konektivita

Typ batérie CR2032

Farba

Farba Sivá

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 50 kg
Kód:  EAT6185a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SLS900WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18