Obnoviť stránku

Select Tempo TB veľkosť 5

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Select Tempo TB veľkosť 5

Ani to najlepšie vybavenie neodohrá zápas samo, ale určite si vďaka nemu užijete kvalitnejšiu hru. Vďaka preciznemu spracovaniu si lopta dokáže ponechať ideálne vlastnosti a predvídateľnosť striel. Futbalová lopta od výrobcu Select je toho jasným dôkazom. Je vyrobená z odolnej syntetickej kože a pritom vďaka použitiu EVA peny si udržiava mäkké vlastnosti. Lopta si počas letu udržiava perfektne vyvážené vlastnosti, takže s ňou zbytočne nepremárnite už ani jednu šancu na gól.    

Kľúčové vlastnosti

  • Futbalová lopta vhodná na zápasy a náročné tréningy
  • Vysoko odolná PU syntetická kože zaručuje dlhú životnosť
  • 32-panelová konštrukcia je tepelne lepená
  • 3 mm široká vrstva EVA peny poskytuje mäkký dotyk
  • Patentovaná duša Zero Wing
  • Odolné voči vstrebávaniu vody

Duša zabezpečuje pružnosť

Srdce lopty tvorí patentovaná duša Zero Wing, vďaka ktorej lopta získava svoju skvelú pružnosť, elasticitu a životnosť. Vďaka tomu počas hry oceníte jej výnikajúce odrazové vlastnosti v teréne a aj odolnosť voči deformovaniu okrúhleho tvaru lopty. Výrobca navyše nenecháva nič na náhodu a každú dušu pred jej vložením starostlivo testuje. Vy tak budete mať istotu, že sa na loptu môžete spoľahnúť. 

Voda nevsakuje

Kvalitné spracovanie a vyspelé technológie sú viditeľné v každom ohľade. Plášť je vyrobený z tridsiatichdvoch panelov, ktoré sú k sebe zlepené tepelne. Vďaka tomu je lopta odolná voči absorpcii vody, ktorá by inak rozhodila jej rovnováhu a spôsobila tak nekontrolovateľný let. Nenechajte sa obmedzovať rozmarmi počasia a bežte do každého tréningu a zápasu naplno. 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť lopty

Veľkosť lopty 5

Určenie

Určenie Futbal

Spôsob výroby

Spôsob výroby Lepená

Materiál

Materiál Syntetika
Kód:  SPTif1104
Produktové číslo:  5703543121687

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19