Obnoviť stránku

Select Phantom NEW veľkosť 1

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Select Phantom NEW veľkosť 1

Chcete hádzanársku loptu so skvelými vlastnosťami pasujúcu do rúk mladých hráčov? Stavte na profesionálov loptových hier, výrobcu Select. Hádzanárska lopta Phantom  vyniká veľkou odolnosťou, takže je vhodná pre hru v hale, na tvrdom povrchu aj na detské hry na dvore. Lopta sa rozhodne nestratil ani v hustých kríkoch, oranžová farba jej polohu prezradí z diaľky. Je tiež ručne šitá a poteší začínajúcich športovcov, pretože je schválená pre zápasy Európskej federácie pre hádzanú . Mäkký povrch sa drží veľmi dobre a nevykĺzava, takže nie je vhodný na použitie s lepidlom. Zaobstarajte deťom loptu, s ktorou pre ne bude radosť hádzanú hrať, aj trénovať. 

Kľúčové vlastnosti lopty Select Phantom NEW 1

  • Veľkosťou 1 je lopta vhodná pre juniorov (obvod 50-52 cm)
  • Výrazná farba na udržanie očného kontaktu
  • Duša Zero-Wing udržuje guľatosť
  • Select Panthom vyníká veľmi odolným materiálom
  • Skvele sa drží v rukách
  • Certifikácia EHF
  • Ručne šitá

Duša lopty sa nedeformuje

Máte s loptami skúsenosti, že tvarom už čoskoro prestali pripomínať guľu? HB Phantom je vybavený patentovanou Zero-Wing dušou, ktorá pomáha udržiavať optimálnu guľatosť lopty . Vďaka tomu si lopta zachováva predvídateľné vlastnosti pri hre aj pri rôznom stlačení. Na palubovke sa Phantom stáva neoceniteľným partnerom na ceste k víťazstvu. 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť lopty

Veľkosť lopty 1

Materiál

Materiál Syntetická koža

Ďalšie vlastnosti

Určenie Tréningová
Farba Oranžová
Kód:  SPTif1132
Produktové číslo:  5703543150717
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16