Obnoviť stránku

Select Phantom NEW

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Select Phantom NEW

Chcete hádzanársku loptu so skvelými vlastnosťami pasujúcu do rúk mladých hráčov? Stavte na profesionálov loptových hier, výrobcu Select. Hádzanárska lopta Phantom  vyniká veľkou odolnosťou, takže je vhodná pre hru v hale, na tvrdom povrchu aj na detské hry na dvore. Lopta sa rozhodne nestratil ani v hustých kríkoch, oranžová farba jej polohu prezradí z diaľky. Je tiež ručne šitá a poteší začínajúcich športovcov, pretože je schválená pre zápasy Európskej federácie pre hádzanú . Mäkký povrch sa drží veľmi dobre a nevykĺzava, takže nie je vhodný na použitie s lepidlom. Zaobstarajte deťom loptu, s ktorou pre ne bude radosť hádzanú hrať, aj trénovať. 

Kľúčové funkcie lopty Select Phantom NEW

  • Výrazná farba na udržanie očného kontaktu
  • Duša Zero-Wing udržuje guľatosť
  • Select Panthom vyníká veľmi odolným materiálom
  • Skvele sa drží v rukách
  • Certifikácia EHF
  • Ručne šité

Duša lopty sa nedeformuje

Máte s loptami skúsenosti, že tvarom už čoskoro prestali pripomínať guľu? HB Phantom je vybavený patentovanou Zero-Wing dušou, ktorá pomáha udržiavať optimálnu guľatosť lopty . Vďaka tomu si lopta zachováva predvídateľné vlastnosti pri hre aj pri rôznom stlačení. Na palubovke sa Phantom stáva neoceniteľným partnerom na ceste k víťazstvu. 

 
Kód:  SPTif1133nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08