Obnoviť stránku

Select Futsal Talento 11 veľkosť 1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Select Futsal Talento 11 veľkosť 1

Pre začínajúce hviezdy futsalu tu máme loptu, vďaka ktorej budú môcť dosahovať tie najlepšie výsledky. Veľkostne i váhou je prispôsobená práve mládeži a použitiu v hale či na umelej tráve. Pýši sa zníženým odskokom, vďaka čomu spracovávanie lopty na tvrdom povrchu nie je boj a dovoľuje aj ľahšie dosiahuť presné nahrávky. Užívajte si extra mäkký povrch a zlepšujte svoje hráčske zručnosti pri každom tréningu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre hráčov okolo 11 rokov
  • Odolný povrchový materiál
  • Príjemne mäkký pocit počas hry
  • Menší obvod lopty 52,5 až 54,5 cm
  • Váha 310 až 330 g
  • Výrazné fialovo-biele vyhotovenie so zelenými prvkami

Technológia perfektnej ovládateľnosti lopty

Aby sa mladým hráčom s loptou čo najlepšie zaobchádzalo, je medzi latexovou dušou a plášťom umiestnená hrubá penová vrstva. Tá je hlavným zdrojom mäkkých vlastností lopty. Počas tréningu s touto loptou sa deti ľahšie učia koordináciu, správny citu pre loptu a získavajú aj istotu pri jej spracovaní. Latexové srdce lopty je vyrobené z prírodných zdrojov a pred vložením do lopty je každý kus starostlivo testovaný. Loptu je tak oproti syntetickým materiálom síce nutné častejšie dofukovať, ale odvďačí sa vám oveľa dlhšou životnosťou, elasticitou a pružnosťou. 

Na farbe záleží

Výrazné farebné vyhotovenie je nielen atraktívne pre mladých hráčov, ale zároveň je v prostredí haly perfektne viditeľné. Kvalitnej hre a efektívnemu tréningu nič nebráni. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Futsal

Spôsob výroby

Spôsob výroby Šitá

Materiál

Materiál Syntetika
Kód:  SPTif1118
Produktové číslo:  5703543104505
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14