Obnoviť stránku

Select Football bag

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
31,90 €

Select Football bag

Vak na lopty Select je určený pre futbalistov. Pri tréningu je dôležité, aby na ihrisku kolovalo viac lôpt, najmä pri trénovaní kopu na bránku alebo pri trénovaní zručností s loptou. Na tieto účely je vhodný vak, ktorý spoľahlivo uloží a v prípade potreby aj pomôže ľahko prepraviť 10 – 12 lôpt na futbal. Vak je vyrobený z pevného materiálu so sieťkou a má neutrálnu čiernu farbu, ktorá je odolná voči zašpineniu. Nylonový vak je vďaka sieťovanému vyhotoveniu priedušný, hore je stiahnutý šnúrkou, aby nedošlo k nechcenému vysypaniu lôpt a vďaka popruhu sa dá dobre prenášať. Kúpte si vak na lopty, ktorý vám uľahčí ich prepravu, prenášanie i skladovanie!

Vlastnosti vaku

  • Je určený na futbalové lopty
  • Zmestí sa do neho 10 – 12 lôpt
  • Je vyrobený zo sieťovaného nylonu
  • Je priedušný
  • Má čiernu farbu
  • Je vyrobený z pevného materiálu
  • Uzatváranie sťahovacou šnúrkou

Pre pohodlie hráčov aj trénerov

Pri športe je treba nestrácať čas zbytočnými starosťami a úkonmi. Práve preto je tu vak na lopty, ktorý pomôže k rýchlemu, jednoduchému a bezproblémovému uloženiu lôpt po tréningu. Jednoducho do neho lopty pozbierate a máte po starostiach s ich pracným prenášaním a nepraktickým uložením. Vak pôsobí profesionálne a má praktické využitie. Lopty budú vždy po ruke, pripravené na ďalší tvrdý tréning, ktorý vedie k víťazným koncom. Dajte lopty do vaku, ktorý je odolný voči zašpineniu aj voči poškodeniu!

Kód:  Sel08
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5703543730056

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17