Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SELECT FB Diamond

4,0 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SELECT FB Diamond

Myslíte to s futbalom vážnejšie? Pozdvihnite svoju hru s futbalovou loptou SELECT FB Diamond. Ručne šitá lopta z kvalitného odolného materiálu poteší svojimi vynikajúcimi vlastnosťami pri hre. Latexová duša zaisťuje perfektné odrazy a 32-panelová konštrukcia skvelý priamy let vo vzduchu. Preto sa lopta od SELECT hodí nielen na kopanie za domom alebo pri tréningu, ale aj na samotné zápasy. Navyše sa môže pochváliť aj skvelým moderným dizajnom. Niet sa čo diviť, že ide o jeden z najpredávanejších modelov.

Hlavné prednosti futbalovej lopty SELECT FB Diamond

  • Ručne šitá futbalová lopta z kvalitného odolného materiálu
  • Vynikajúce vlastnosti pri hre – perfektný odraz a priamy let
  • Vhodná na tréningy i zápasy
  • Skvelý moderný dizajn lopty v modro-bielej farbe
  • Lopta je dostupná vo veľkostiach 3, 4 a 5
  • Jeden z najpredávanejších modelov
Kód:  SPTsel154nad
Produktové číslo:  SPTsel154nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06