Obnoviť stránku

Select Evolution veľkosť 4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Select Evolution veľkosť 4

Pre začínajúce futbalové hviezdy tu máme loptu, s ktorou sa ľahšie naučia základy tohto celosvetového kolektívneho športu. Veľkostne aj hmotnostne je prispôsobená práve juniorom. Pochváliť sa môže mäkším materiálom a napriek tomu si zachováva lesklý povrch. Vďaka použitému syntetickému materiálu si lopta oproti koženým poradí s mrazom i vlhkosťou. Používajte už od začiatku tréningu kvalitnú loptu, s ktorou budú môcť deti zvyšovať svoje hráčske zručnosti. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná pre mladších žiakov
  • Odolný povrchový materiál
  • Double-Lock ventil
  • Výrazné žlto-biele vyhotovenie s červenými prvkami

Skvelá ovládateľnosť lopty

Veľkosť futbalovej lopty je ideálna pre mladších žiakov. Adekvátnymi rozmery lopty sa deti ľahšie učia spracovávať loptu, nahrávky a ďalšie potrebné hráčske zručnosti. Vďaka starostlivo vyrobenej duši lopty ju zo svojho okrúhleho tvaru len tak niečo nevyvedie. Lopta je preto odolnejšia a skvelo sa hodí pre náročné tréningy. Nemusíte sa obávať ani neustáleho dofukovania, kvalitný Double-Lock ventil zabezpečuje skvelú vzduchotesnosť. 

Na farbe záleží

Výrazné farebné vyhotovenie je atraktívne pre mladých hráčov a zároveň loptu na tráve dobre zviditeľňuje. Kvalitnému tréningu nič nebráni a deti pri hre zažijú veľa zábavy. 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť lopty

Veľkosť lopty 4

Určenie

Určenie Futbal

Spôsob výroby

Spôsob výroby Šitá

Materiál

Materiál Syntetika
Kód:  SPTif1107
Produktové číslo:  5703543102594
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07