Obnoviť stránku

Segway miniPLUS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Segway miniPLUS

Naozajstný skvost pre všetkých fanúšikov najmodernejších technológií. Segway miniPLUS je osobné vozidlo s funkciami, ktoré z neho robia spoľahlivého parťáka do každej situácie. S týmto osobným vozidlom sa budete môcť preháňať rýchlosťou až 20 km/h a vďaka pevným nafukovacím pneumatikám udržíte stabilitu aj na nerovnom teréne. Inovatívne riešenie riadenia, pomocou riadiacej tyče medzi kolenami, zbaví každého jazdca neistoty a umožní pohodlne zatáčať s úplnou presnosťou. S dojazdom až 35 km sa nemusíte obmedzovať a môžete si naplánovať takmer akýkoľvek výlet. Nezaskočí vás ani nepriaznivé počasie, lebo Segway miniPLUS má špeciálnu ochranu IP54 a IPX7, vďaka ktorej môžete prechádzať aj kalužami a stroj je dokonale chránený.

Kľúčové vlastnosti Segway miniPLUS

  • Najmodernejšie osobné vozidlo s unikátnou funkciou autopilota
  • Maximálna bezpečnosť a stabilita aj na nerovnom povrchu
  • Dosahuje rýchlosť až 20 km/h s dojazdom 35 km
  • Zabudované reproduktory, kam je možné nahrať vlastné zvuky a hlášky
  • Vysoko kvalitná ochrana pred nepriaznivým počasím
  • Mobilná aplikácia Ninebot by Segway na jednoduché ovládanie vozidla
  • Možnosť úpravy LED osvetlenia presne podľa vášho štýlu a nálady
  • Vlastný výučbový tutoriál

Riadiaca tyč na bezchybnú jazdu

Oproti iným hoverboardom dostal Segway miniPLUS riadiacu tyč, ktorá jazdcom umožní presné a bezproblémové zatáčanie pomocou kolien. Zároveň slúži aj ako rukoväť vo chvíli, keď vozidlo potrebujete preniesť napríklad do auta, autobusu alebo električky. Praktická rukoväť spoločne s nízkou váhou stroja vám umožní vziať si svoj segway v podstate kamkoľvek.

Funkcie, ktoré potešia

Vozidlo môžete kedykoľvek prepnúť do režimu Follow Mode a váš Segway vás potom bude nasledovať, nech pôjdete kamkoľvek. Pre Segway miniPLUS je samozrejmosťou pripojenie k vášmu telefónu cez bluetooth. S aplikáciou "Ninebot by Segway" potom môžete prejsť celým výukovým tutoriálom, sledovať svoje štatistiky, kontrolovať stav vozidla alebo si zmerať sily s vašimi priateľmi. Nesmieme zabudnúť ani na funkciu, vďaka ktorej si môžete upraviť nastavenia miniLITE presne podľa vašich potrieb a navoliť si požadovaný vzhľad LED osvetlenia. 

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Kapacita

Kapacita 6,4 Ah

Typ

Typ S kolennou opierkou

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 20 km/h

Výkon

Výkon 400 W

Hmotnosť

Hmotnosť 16,3 kg

Rozmery

Hĺbka 280 mm
Šírka 577 mm
Výška 620 mm
Veľkosť kolies 11 "

Nosnosť

Maximálna nosnosť 100 kg
Minimálna nosnosť 15 kg

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Diaľkové ovládanie

Farba

Farba Biela
Kód:  NINE156
Produktové číslo:  8719324556668

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17