Obnoviť stránku

Segway eScooter B110S

5 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
2 229 €

Segway eScooter B110S

Hľadáte moderný a ekologický skúter? Tu ste na správnej adrese. Elektroskúter Segway eScooter B110S toho ponúka naozaj veľa. V ideálnych podmienkach poskytuje dojazd až 105 km. Výborne sa hodí na krátke a stredné vzdialenosti. Typický dojazd je 72 km, dojazd WMTC 56 km. Elektrický skúter Segway s maximálnym výkonom 850 W vie jazdiť rýchlosťou 45 km/h a zaraďuje sa do kategórie L1 od 15 rokov. Ďalej sa chváíli neustálou online konektivitou, NFC čítačkou a ochranou proti zlodejom AHRS. Elektroskúter s bezkľúčovým zapaľovaním Keyless Go s GPS vás bude voziť vždy ekologicky.

Kľúčové vlastnosti elektroskútra Segway eScooter B110S

  • Elektroskúter Segway eScooter B110S sa výborne hodí na krátke a stredné vzdialenosti
  • Typický dojazd je 72 km
  • Vysokokvalitné spracovanie
  • Moderný a ekologický
  • Segway B110S ponúka maximálny výkon 850 W a rýchlosť 45 km/h
  • S ochranou proti zlodejom AHRS sa krádeže nemusíte obávať 
  • S bezkľúčovým zapaľovaním Keyless Go
  • Vďaka GPS sa nestratíte
  • Skúter Segway poskytuje ekologickú dopravu
  • S konektivitou IoT
  • Náklady na 100 km sú menšie ako 0,25 €
  • Inteligentné senzory sa postarajú o bezpečnosť
  • Bezproblémové parkovanie zásluhou malej hmotnosti a kompaktného dizajnu
  • LEDkový svetlomet je vybavený senzorom okolitého svetla
  • Automatický tempomat udržuje konštantnú rýchlosť, akú si nastavíte
  • Dvojstupňový centrálny tlmič sa postará o správny pôžitok z jazdy
  • Dvojitý brzdový systém pre maximálnu bezpečnosť
  • Systém Anti-Lock prináša rýchle a stabilné brzdenie
  • Okrem toho má elektroskúter Segway vo výbave systém Auto-Lock na automatické zamykanie a systém AirLock

Pre ekologickú dopravu bez kolón

Elektroskúter Segway eScooter B110S je inteligentný dopravný prostriedok, ktorý disponuje konektivitou IoT. Vyznačuje sa moderným dizajnom s vysokokvalitným spracovaním, ktoré zaručí eScooteru odolnosť dlhé roky. Vychutnajte si ekologickú dopravu bez kolón.

Elektroskúter Segway B110S ušetrí nemalé finančné prostriedky

Chcete pri prepravovaní ušetriť? Elektroskúter Segway eScooter B110S predstavuje nový spôsob dopravy 21. storočia. Nielenže je ekologický, ale ušetrí aj nemalé finančné prostriedky. Elektrický dopravný prostriedok Segway je v porovnaní s klasickým prostriedkom so spaľovacím motorom oveľa zábavnejší, ekonomickejší, efektívnejší a v neposlednom rade udržateľný. Elektroskúter Segway eScooter B110S je vhodný na krátke a stredné vzdialenosti. Na 100 km sú jeho náklady nižšie ako 0,25 €.

Vďaka systému AHRS sa nemusíte obávať krádeže

Čo ak bude chcieť elektrický skúter niekto ukradnúť? Žiadny strach. Je vybavený systémom AHRS, ktorý zabezpečuje ochranu proti krádeži. Elektroskúter Segway eScooter B110S disponuje permanentnou mobilnou konektivitou a GPS prijímačom. Poskytuje tak presnú polohu a stav skútra. Navyše, ak systém vyhodnotí, že dochádza k podozrivému správaniu, sám automaticky nahlási v aplikácii svoju polohu a spustí alarm. Ďalšou výhodou je to, že v prípade krádeže môže majiteľ na diaľku vypnúť stroj aj jeho batériu. Cez aplikáciu je možné priateľom udeliť aj prístup na diaľkové odomknutie skútra a ovládanie klaksónu a svetiel.

Elektroskúter Segway eScooter B110S

NFC karty pre ľahké odomknutie aj zamknutie elektroskútra

Zásluhou dvoch kariet NFC ponúka elektroskúter Segway eScooter B110S možnosť odomykania bez kľúčov. Stačí len prejsť kartou po palubnej doske a eScooter sa odomkne. Po druhom potiahnutí kartou ho zamknete. Elektroskúter Segway je vybavený aj systémom AirLock, takže sa bez NFC kariet v prípade potreby pokojne zaobídete.

Elektroskúter Segway eScooter B110S

Automatické zamykanie vďaka Auto-Locku

Bojíte sa, že zabudnete skúter zamknúť? Žiadny strach. Elektroskúter Segway eScooter B110S je vybavený automatickým zamykaním Auto-Lock. S ním si jednoducho nastavíte automatické zamknutie po jeho opustení. Po aktivácii tejto funkcie sa elektroskúter počas zadaného časového okna automaticky uzamkne.

Elektroskúter Segway eScooter B110S

So systémom AirLock sa zaobídete aj bez kľúčov

Že ste si zase zabudli kľúče od skútra? Nevadí. Pri elektroskútri Segway eScooter B110S zásluhou systému AirLock postačí iba inteligentný telefón. Prostredníctvom aplikácie Segway-Ninebot skúter jednoducho odomknete. Po spárovaní s aplikáciou vie automaticky cez smartfón identifikovať svojho majiteľa.

Elektroskúter Segway eScooter B110S

Inteligentné senzory sa postarajú o množstvo výhod

Elektrický skúter Segway eScooter B110S je osadený inteligentnými senzormi, ktoré sa nachádzajú pod sedadlom jazdca. Postarajú sa tak o celý rad výhod. Bezpečnosť je tu na prvom mieste. Elektroskúter je zabezpečený proti rozbehnutiu pri vysunutom stojane. Aj v situácii, keď jazdec nesedí na svojom mieste. Ďalšou prednosťou je automatické uzamknutie riadidiel. Tie sa zamknú počas 3 sekúnd, keď jazdec opustí sedadlo.

Elektroskúter Segway eScooter B110S

Bezproblémové parkovanie elektroskútra

Napriek tomu, že elektroskúter Segway eScooter B110S s nosnosťou 132 kg je nabitý užitočnými funkciami, je ľahký a kompaktný. Váži totiž necelých 55 kg a je vybavený kompaktným rámom. Kdekoľvek s ním tak bez problémov zaparkujete.

Elektroskúter Segway eScooter B110S

Svetlomet LED so senzorom okolitého svetla

Elektroskúter Segway eScooter B110S sa môže pochváliť vynikajúcim predným svetlometom. Má totiž dvojité LEDky v tvare HALO. Tvorí ho vnútorné a vonkajšie kruhové svetlo. Vďaka senzoru okolitého svetla, ktorý sa nachádza v reflektore, ponúka upravenie jasu presne podľa aktuálnych podmienok. Keď sa zotmie, svetlomet spoľahlivo svieti na cestu.

Elektroskúter Segway eScooter B110S

Elektrický skúter Segway má vo výbave automatický tempomat

Tiež vás nebaví neustále strážiť rýchlosť? Elektrický skúter Segway eScooter B110S má vo výbave automatický tempomat, ktorý to urobí za vás. Stačí pre to urobiť naozaj málo. Po stlačení multifunkčného tlačidla si navolíte požadovanú rýchlosť, ktorú elektroskúter Segway bude počas jazdy udržiavať.

Elektroskúter Segway eScooter B110S

S dvojstupňovým centrálnym tlmičom pre správny pôžitok z jazdy

Jazdíte aj po horších cestách s nerovnosťami? Aj s tým si skúter poradí. Vďaka dvojstupňovému centrálnemu tlmiču je elektroskúter Segway eScooter B110S super dynamický a dokáže poskytnúť ten správny pôžitok z jazdy.

Elektroskúter Segway eScooter B110S

Bezpečná jazda vďaka dvojitému brzdovému systému

O bezpečnosť počas jazdy sa postará dvojitý brzdový systém a rekuperácia elektriny. Elektroskúter Segway eScooter B110S je totiž osadený prednými kotúčovými a zadnými bubnovými brzdami. Ak teda náhodou náhle zabrzdíte, bezpečnosť je zaručená. Vychutnajte si jazdu na elektroskútri Segway.

Elektroskúter Segway eScooter B110S

Systém Anti-Lock skútra Segway zariadi rýchle a stabilné brzdenie

Elektroskúter Segway eScooter B110S s regeneratívnym brzdovým systémom Anti-Lock vás dokáže odviezť ešte ďalej. Predná kotúčová brzda je totiž spárovaná so zadnou bubnovou brzdou. Brzdenie tak bude rýchle a stabilné. Navyše systém EABS rekuperuje energiu do batérie a dokáže tak predĺžiť dojazd.


Parametre a špecifikácia

Batéria

Kapacita batérie 30 Ah
Typ batérie Lítiovo-iónová
Napätie batérie 48 V
Hmotnosť batérie 11,6 kg

Počet osôb

Počet osôb 1

Vlastnosti a výbava

Výbava GPS, Diaľkové ovládanie
Vlastnosti Možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou, EBS – rekuperácia energie pri brzdení, Vyberateľná batéria
Farba Čierna

Výkon

Výkon 850 W

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 45 km/h

Hmotnosť

Hmotnosť 55 kg

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 132 kg

Nabíjanie

Doba nabíjania 4 h

Brzdy

Predná brzda Kotúčová
Zadná brzda Bubnová

Rozmery elektroskútra

Výška 109,5 cm
Dĺžka 168,5 cm
Šírka 69,1 cm

Veľkosť kolies

Predné koleso 90/90-12
Zadné koleso 100/80-12

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie AM
Kód:  SEGW001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8720254405377

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07