Obnoviť stránku

Segway Drift W1

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Segway Drift W1


Americký výrobca obľúbených segwayov predstavuje ďalší štýlový spôsob, ako sa pohybovať a baviť sa – kolieskové korčule Segway Drift W1 s elektrickým pohonom. Disponujú komplexnou technologickou výbavou a samobalančným systémom, ktorý bol spoločnosťou Segway dlhé roky testovaný. Nemenej zaujímavý je aj minimalistický, čierno-biely dizajn, ktorý zdanlivo pripomína topánky so zabudovanými kolieskami. Priestor na umiestnenie nôh je potiahnutý protišmykovou maskou a navrhnutý pre maximálne pohodlie. Korčule Segway sú aj napriek veľmi odolnému materiálu pomerne ľahké. 


Bezkonkurenčnou výhodou korčúľ Segway Drift W1 je samobalančná technológia Segway self-balancing, na ktorú spoločnosť vlastní viac ako 800 patentov. Vďaka samobalančnému systému možno dosiahnuť rýchlosť až 12 km/h, čo je trikrát rýchlejšie ako bežná chôdza. Pohybujte sa bez námahy a vychutnajte si maximálny komfort jazdy. 

Na bezpečnostné prvky svojich produktov Segway nedá dopustiť. Je tomu tak aj pri kolieskových korčuliach Segway Drift W1, ktoré sú z každej strany opatrené gumenými nárazníkmi. Tvoria tak ideálnu ochranu proti poškodeniu. Systém správy batérií, ktorým sú korčule Segway vybavené, rovnomerne šetrí energiu a zabraňuje prehriatiu. Plne nabitá batéria zabezpečí až 45 minút jazdy. 




Parametre a špecifikácia

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 12 km/h

Výkon

Výkon 38 W

Nosnosť

Maximálna nosnosť 100 kg
Minimálna nosnosť 10 kg
Kód:  SEGW123
Produktové číslo:  8719324556392

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14