Obnoviť stránku

ScoutGuard SG520 PRO W + 16 GB SD karta

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ScoutGuard SG520 PRO W + 16 GB SD karta

Najmenšia fotopasca na trhu

Kompaktná fotopasca ScoutGuard SG520 PRO W ponúka vynikajúci pomer ceny a výkonu a je skvelou voľbou, ak sa chystáte sledovať či fotografovať prírodu a zvieratá. Vďaka malým rozmerom a neutrálnym farbám zariadenie ľahko ukryjete na mieste kŕmidla, posedu alebo iného stráženého miesta. Fotopasca je vybavená vysoko citlivým PIR snímačom, ktorý zaznamená pohybujúci sa objekt na vzdialenosť až 17 metrov.

Fotopasca ScoutGuard SG520 PRO W obsahuje bezdrôtové WiFi rozhranie na diaľkové stiahnutie snímok do mobilného telefónu. Pribalený IR diaľkový ovládač umožní ovládanie WiFi (aktivácia, sťahovanie, vypnutie) zo vzdialenosti až 30 metrov od fotopasce.


Jednoduché ovládanie a nastavenia
 
 

Jednoduché ovládanie fotopasce je zabezpečené integrovanou LCD obrazovkou s uhlopriečkou 1,44". Na obsluhu fotopasce sú k dispozícii len tri tlačidlá, s pomocou ktorých zvládnete bez problémov nastaviť všetky dôležité funkcie, takže fotopasca je ihneď pripravená na použitie. Vďaka kompletnému českému menu dokáže zariadenie ovládať naozaj každý.


Nočné prisvietenie s dosahom 14 metrov

S kvalitným 12 Mpx CMOS senzorom a objektívom so širokým uhlom záberu 55° získate vždy ostré snímky alebo video v HD rozlíšení. Štvorica LED diód sa postará o nočné prisvietenie. Vlnová dĺžka 940 nm je absolútne neviditeľná pre ľudské oko aj oko zveri, takže svetlo žiadne zviera nevyplaší. Rýchlosť spúšte dosahuje hodnoty nižšie ako 1,2 sekundy, takže vám neunikne žiadny pohyb zveri ani osoby v monitorovanom priestore!


Fotopasca SG520 PRO W vďaka krytu IP56 odolá všetkým rozmarom počasia, vrátane prudkého dažďa, takže sa stane výborným pomocníkom v každých podmienkach. Možno ju používať v zime aj v lete, pretože znesie teploty od -20 do +60 °C.


SG520 PRO W vydrží až 3 mesiace

Na ukladanie dát je k dispozícii slot na pamäťovú kartu s maximálnou kapacitou 32 GB. Súčasťou balenia je 16 GB SD WiFi karta, takže fotopascu môžete začať ihneď používať na nahrávanie alebo prenos dát cez bezdrôtové technológie. O napájanie zariadenia sa postarajú štyri AA batérie, ktoré fotopasci poskytnú energiu až na 3 mesiace prevádzky!

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Jazyk aplikácie V češtine

Hmotnosť

Hmotnosť 173 g

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie 14 Mpx
Rozlíšenie snímača 5 Mpx

Dosah senzora

Dosah senzora 20 m

Vlastnosti

Funkcie blesk
Vodoodolnosť IPX6
Konektivita WiFi

Napájanie

Napájanie Batéria
Typ batérie AA
Počet batérií 4 ks
Maximálna výdrž 84 d
Kód:  CEL405c1
Produktové číslo:  1609-014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04