Obnoviť stránku

Savage Gear Rotex Spinner4 – 11 g 05 – Firetiger

5 1 hodnotení
Super cena
3,61 €

Savage Gear Rotex Spinner4 – 11 g 05 – Firetiger

Nová séria moderných trblietok Savage Gear Rotex je tým najlepším pomocníkom na lov dravých rýb v stojatých i tečúcich vodách. Odborníci z tejto japonskej firmy vykonali množstvo inovácií a vylepšení, ktoré posúvajú tradičné trblietky o niekoľko úrovní vyššie. Vychádzajú pritom zo znalostí správania sa dravcov a plynulo nadväzujú na už osvedčené produkty rybárskeho sortimentu. Každá trblietka SG Rotex je unikát a je osadená veľmi kvalitným japonským trojháčikom.

5 dôvodov, prečo Savage Gear Rotex

  • Inovatívny vzhľad na základe moderných výskumov
  • Trblietka je vyrobená z veľmi kvalitných materiálov
  • Na jej konci sa nachádza unikátny japonský trojháčik s vysokou kvalitou
  • Veľmi výhodný pomer ceny a kvality
  • Vhodné do stojatej i tečúcej vody
  • Trblietka je ručne maľovaná a testovaná
  • Každá trblietka je individuálny kus bižutérie

Unikátne vlastnosti

Trblietka Savage Gear Rotex funguje ihneď po vhodení do vody. Vhodná je na chytanie rýb v stojatej vode (rybníky alebo jazerá), ale aj v tečúcich vodách (rieky alebo potoky). Unikátny tvar a kvalita trblietok je zaistená tisíckami hodín testovania. Výrobca testuje každý kus po skompletizovaní v nádrži s vodou na bezchybné použitie v praxi.

Telo trblietky je tvorené závažím, ktoré je vyrobené z kvalitného volfrámu, ďalej sú použité plastové komponenty a kvalitný oceľový trojháčik. Práve súčasti trblietky, ako je závažie a guličky imitujú rybacie vajíčka. Váha trblietky je 11 gramov a každý kus bol ručne maľovaný.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ trblietky Rotačná

Vlastnosti

Farba Zlatá
Počet hrotov 3 ks
Podoba Ikra
Ďalšie vlastnosti Rotačné
Kód:  RYB858
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  42132
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09